Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se pobjedi radikala ili milosevicevih pulena, jer oni su garant brzem ostvarivanju nezavisnosti Vojvodine, Sandzaka i Presevske Doline, ako oni pobjede na izborima ove drzave ce dobiti nezavisnost za vrjeme njihovog mandata, a ako neka druga opcija pobjedi u smrdiji onda ovaj proces ce se mako oduziti
hehe nemoj tako. Ovaj put fer igra i pobjeda Vadikala i ostvarenje hiljadugodišnjeg sna desne polovice naroda - drang nach osten.
Jedino sto građani Srbije mogu da izaberu je da li ce da saznaju na TV ili radiju koje ovoga puta odlukom Washingtona postavljen na koju poziciju.
\"Seljaci Srbije (a i jako mali broj gradjana) u nedjelju biraju poslanike, odbornike i šefa države\" eto, popravio sam vam naslov
nudi srbiji rs i tuzlanski kanton za ulazak u nato
ne bojte se srbija ce izabrati i tadica i nikolica i jos pride rehabilitovati drazu
ne bojte se srbija ce izabrati muamera