Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRBIN OD-DO \"Nije sad da se hvalim......ali ipak od danas se nekako kao covjek drukcije osjecam\" Nisi ti Srbin! ti bi to da budes ali ne mozes bolan ne ide ti nesto :))) @Mitar RS je pravi Srbin! selam alejkum Mitre brate :)))
Sa Silajdzicem bosnjaci mogu samo do Albanije. ulozeno u bih koliko u njemacku i japan zajedno pa ko nas to dere? da su pola stranci zavrnuli, mogla se izgraditi pravna i ekonomski naj jaca europska drzava , ili bar federacija.
http://okruglisto.com/index. php?topic=4503.0 ZA ONE KOJI SU RADUJU DA SU IM UKINUTE VIZE I DA CE SE MOCI SETKATI TEK TAKO!
Molim nekoga ko mi moze konkretno reci dali to znaci da JEDNOSTAVNO UZMEM PASOS I MOGU ICI U BILO KOJU ZEMLJU EU ili mi je potrebno garantno pismo ako idem nekome u posetu ili hotel ako idem na letovanje ili tome slicno unapred hvala!!!
LJUDI NISU INFORMIASNI STA ZNACI SENGEN???? JOS GORE NEGO KAD SI MORAO DA VADIS VIZU MALO PROCITAJ TE PO FORUMIMA O TOME,NIJE TO SAMO UZMES PASOS I IDES JEST ALI U KUR. I ONI KOJI MISLE DA CE SAMO UZETI PASOS I ICI GDJE HOCES TO SE GRDNO VARAJUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIJE ZVAKA SA SELJAKA I NE ZNAM CEMU RADOVANJE TOLIKO !!!! OVI STO KAZU GDJE CE TE VI BOSNJACI U MAKARSKU LEVATU PROCITAJ MALO I DOBRO SE INFORMISITE KAKO STA !!!! CCCCCCCCCCCC
Odoh se u znak protesta zbog ove odluke najest slanine i cvaraka. Pa kud puklo da puklo! BiH4EVER
\"Obucite se u crno i namazite crvenim bojama\"!!! Ovo mora da je ludi Pipo, a bre Pipo, al imas ideja!!! Vidi se da si siptar, nikako daleko od crveno-crnog, a??? Ja mislim, Pipo, da bi vise efekta imalo skinuti se go...a? Jelda dobar prijedlog? Mora bombasticno, Pipo, zestoko!!!
Sada svaki Srbin ima izbor, ostati i boriti se za RS i staviti glavu i porodicu u zalog ili bataliti sve i otici za boljim zivotom. Na muci se poznaju junaci, pa da vidimo
Jojjj ovih primitivaca Srba (RS) a vidim da se nadje i po koji Hrvat!! *ebo vas vize itd. Meni je drago sto idete napokon u svjet jer je i vama doshlo vrijeme da malo opanke skinete, te da se spustite sa planina!!! Nego, ono sto je vaznije, je da ce sada STOKA i SELJACI da navale na evropu, pa ce NAPOKON evropljani moci da vide ko ste i sta ste... A kada im u evropi skoci % kriminala, to ce da bude NAJBOLJE. I onako svi idete da pljackate ( da mozda ne idete da gledate Ajfelov toranj ili da posjetite koji muzej). Napokon niko nece vise krivit Bosance, kada tamo opeljushite citavu Evropu :-).
sutra bi gradjani BiH-e trebali svi otic spontano ispred predstavnistva EU-e u sarajevu i sloganima postavljat dobra pitanja i zalbe zbog diskriminacije i kreacije geto-a u srcu evrope.manifestujte vasu tugu i trazite odgovore,zasto su eu-a i mz-a namjetnule genocidnu tvorevinu koja opstruje,blokira,pljacka drzavu i gradjane bih-e.postavi pitanje zasto te europa mrzi,zasto je jos jednom pokazala dokazala da te mrzi!obucite se svi u srno i namazite se crvenim bojama koje ce simbolozirat krv svih zrtvi srbske ideologije,entickoh ciscenja,genocida i silovanja beba i klanja.to se moze sve pripremit za dva sata,kartoni i srvena farba nista vise,slogani vam ne hvale,i USTNI i pitaj???dokazi i pokazi da nisi ovca i da jos nisi poceo da blejis!
@Srbin od-do Samo ti polako, nije tuski zurit.
Cekaj bolan Bosnjo samo da sutra proslavim NIKOLJDAN......pa tri dana Venecija
Zaboravio sam jos ovo dodati kjafirima: U znak protesta zbog komentara na sa-x putovacu samo do Gluhe Bukovice i ostavljati komentare samo na www.islambosnia.com. alaham A vi se kjafiri pojedite od muke
OVE VIZE SU UVEDENE PONEDELJAK 18 JUNA 1992 AKO TO JOS UVJEK NEKOG ZANIMA......HVALA TI BOZE DA DOCEKASMO I TO DA SMO KO OSTALI EVROPSKI NARODI......OSJECAJ SLOBODE ..NEMA GRANICA..TO VAMA MUSLIMANIMA U BIH ZELIM JEDNOG DANA
@Srbin od-do Pa sta onda radis na ovom portalu. Petak je, vikend, malo Venecija, malo Garmis. Ima se para vidim, sta onda cekas. Predji sa rijeci na djela.