Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11 kandidata..hmmm. Ne moze se reci da manjka ambicija. Narode birate predsjednika drzave. Nemojte poslije reci da vam ne valja. Razmislite prije nego stavite krizic ispred kandidata.
Kako razlicito predstavljanje kandidata!
NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA FREEE SRPSKA !!!!!!!
Djikani biraju najveceg Djikana medju njima. Da bi bio najveci Djikan moras biti najveci krvolok, koljac, lazov, genocidno pseto - dakle Aleksandar Vucic. Bosna nikad nece imati veceg neprijatelja od Djikanistana. 99.99% Djikana podrzava genocid nad Bosnjacima.
Izabraće mentola u svakom slučaju.
Dabogda mrtvih bilo danas u srbiji
Samo ce biti produzena do sadasnja agonija hronicno oboljelog srbdkog nacionalizma.Zali boze ni politike a ni pameti na pomolu
Kod Vlaha ništa novo
hocel Trumph glasat
Isti ih jadi cekaju ko i nas naredne 4 gosine.