Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HR: Pravi korak vlasti i padaju glave.. a zna se zasto.. BiH: Smjena NEMA niti ce BITI. TACKA! Gradjani mogu protestovati koliko hoce, ali rezultata nema, jer se korupcija uvukla u cmar svima.. a da ne pricamo o sirenjima i \"infekciji\" korupcije.. kako ces smjenivati domace WARLORDS kada su svi do jednog NEDODIRLJIVI. Gospodin \"James\" u prethodnom postu je to lijepo rekao.. a i ja podvlacim.. samo nas grupna \"deratizacija\" ovih na vlasti, moze spasiti .. nista vise! Da ponovim, Smjena NEMA niti ce BITI.. sve dok su nam ovakvi na Vlasti znaci .. uzivajmo u nasoj lijepoj korupciji i gledajmo na ulici ko ce nas spucati nekih hladnim ili vatrenim, opasnost vreba iza svakog coska .. :) Blago nama! Pustili su korijenje i sve do Kine i kineskog zida.. sire se kao brsljan, po zidovima.. Ne mozes ih maci sa Vlastodrzackog (privatiziranog) mjesta.. Pozz Svima i sto dalje od \"coskova i parkova\"
Kod nas pola grada može bit pobijeno i niko nebi bio smijenjen
\"Ubistvo Ivane Hodak, kao i porast broja najtežih kaznenih dijela, potaknuli su hrvatskog premijera Ivu Sanadera da smijeni ministre pravosuđa i unutarnjih poslova, te ravnatelja policije.\" A Kanton Sarajevo? Sta ono bi sa protestima protiv nasilja od prosle zime? Koliko je duznosnika Kantona smijenjeno? Ako nam je ovakva Hrvatska uzor demokracije i politicke odgovornosti, jadni smo mi!