Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istorija se gospodjo predsednice ne moze sakriti.Bili ste fasisti dva puta u proslom veku 1940-1945 i 1990 do dana danasnjeg.Pavelici,Artukovici,Tudzmani
slažem se
Sve receno davno tacnije prije više od 300g, SAČUVAJ NAS BOŽE RATA KUGE I HRVATA. I danas ovaj natpis krasi ulaz u katoličku crkvu u NJemačkoj.
NEKE GODINE KOJE SU PRETHODILE JASENOVCU I DRUGOM SVJETSKOM RATU, GODINE KOJE NAS OPOMINJU KOLIKO JE SRBIJA JOŠ TADA BILA IZUZETNO OPASAN IZVOR OPASNOSTI ZA CIJELO ČOVJEČANSTVO: -1903, -1909, -1911, -1914, -1928, -1939. Više povijesnih informacija možete pronaći na Internetu, recimo među komentarima na lokaciji: www.dw.com/bs/ljudi-u-opsjednutom-sarajevu/a-19087196
Yebo' bi ja ovu Kolindu,
Kada su se ustaše povlaćile ispred partizana, kretale su se u dvije kolone duge preko stotinu kilometra od Zagreba u pravcu Dravograda i Zidanog mosta prema Austriji. tamo su bili zaustavljeni od strane petog Engleskog korpusa , a neke grupe su uništili partizani na Blajburškom Polju, a ostale su Englezi razoružali i na prevaru vratili u Jugoslaviju.
Jasenovac i Gradiška Stara ..... Na-na
Slićno je neki dan izjavio Dodik da treba zaustaviti tu farsu oko događaja u Srebrenici, sad njega te žrve ne zanimaju, kao i Kolindu Jasenovac, nego da se to više i ne spominje i da se nastavi, po starom.
Nacisticki isprdci
Ona ce nekome da prica sta treba da se radi :) Vecina Hrvata bila na pravoj strani? Gde bre? :)
@xxlenaxx hahaha to ti je kad ih svabo danas brani.. pa mogu da laprdaju.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)