Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvat zove Srbina samo kada vidi da mu voda dolazi do nosa,..zna da mu niko nikada ruku ne pruzi osim zaboravnog Srbina ------- E al ovaj put smo se potrudili da djela SVIH konjusara uklesemo U KAMEN koji stoji na zadnjem spratu Palate Srbije,..da svaki sadasnji i buduci Predsjednik Srbije kada ide u Kancelariju Vlade i Predsjednistva Srbije svako jutro i svaki dan ima pred ocima to "isklesano"
Iskreno da kazem 1992-ge sam hrvatskoj drzavi dao maksimum do 2019=te ili 2020-te Vlada i ljudi koji nikada nisu imali u svojoj istoriji ni drzavotvornu ni gospodarsku tradiciju, prosto NE ZNAJU niti voditi drzavu, niti voditi gospodarstvo. Opstaju sa vec stvorenim iz ranijeg perioda i prirodnim bogatstvom,..Taj tend ce ih dogurati max do 1/3 vijeka,.ali dalje prijeti totalni krah ZIVI BILI PA VIDJELI
Upravo Hrvatska slavi još jednu pobjedu nezavisnosti, gasi se ULJANIK i 3.maj, najveće industrijske firme u RH! Kažu jebga, nije Hrvatska Jugoslavija i ne može gurati tako velike firme. Usput, prijatelji sa zapada se grohotom smiju :D :D a pričaće o podjeli Balkana!
nije samo Uljanik i 3.Maj(orginalna Srpska firma 3MAJ(Zmaj) koju je Tito prebacio u hrvatsku sa sve ne samo inzinjerima nego i radnicima i njihovim porodicama 1951-ve),.....ima tu i Petrohemija, Brodosplit....
Nase Bosnje dolaze nepozvani.
Da li je ljubio Kolindu sa viršlastim gubicama ?😂😂😂😂😂
Pozovi inas imi bi malo hrvaske piške
njihova jedina zajednicka i slozna tema je podjela BiH i nista drugo, tako da je to povod sastanka i fajront svak na svoju stranu.
to to tako radi se..aha nego sta..
Vucic je smislio i pokrenuo temu o promije3ni granica sa Kosovom samo i iskljucivo da na istom etnoteritorijalnom principu realizuje plan o spajanju sa RS-om. To je svima jasno osim Bakiru koji umjesto da se drzi Amerike i Britanije, on radi ovima uz nos i obilazi Palestinu i glumi Mendelu.
Ponovo Tuđman i Milošević zasjedaju, a tema kako prodati glupim bosancima što više naše robe?
Opet razgovori o kasapljenju Bosne?....mami vam ga zeCeram
Šta kažu mladomuslimani i džematlije? Smeju li se njih dvoje sastajati bez da mladomuslimanski "gradžani" odobre?
Smeju , bre četko ...SmejU ... PS : da ne bi bilo zabune , veliko je U ....
ova bi doso i kod mene na kafu da ga zovnem i odma poceo s pricom kako sav svijet mrzi srbe a oni duse drage nikad nikom nisu nista uradili
Jel u Karađorđevu sastanak?!?
Poslije podjele bejha jedini problem kome utrpato preostalo smeće 😂😂😂
dvapedera .,...