Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mes čini da je ona za neke ovdje pravi pencilin...
Dok im skolovani ljudi idu u Irsku Ercegovci nepismeni im vode drzavu i firme.
Blakanska kraljica
Ima joj u klitorisu 200 grama
Neka pati koga smeta... hahhaha
Ercegovci kozoyebi pokradose i Hrvatsku. Ercegovac omaltari kucu profesoru za diplomu i odma funkcija u Hrvatskoj ,I krade, I krade.
Sve smo blizi i blizi drugom mestu!IDEMOOOOOOOOOOO!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! Brondby je svetinja! MA SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!!
nacisticka kurva
Seljančuri se država raspada, a ona laje okolo i Evropa joj se smije.
Neka im problema u njihovom dvoristu, previse se bavila nama i raznoraznim podvalama tipa radikalizma. Nigdje nema toliko obespravljenih manjina kao u Hrvatskoj, niti vise radikalizma u vidu Ustastva, a puna su im usta Srbije i BiH. Beograd, Novi Sad i Sarajevo su Evropa za Zagreb i ostala U legla.
pa da voli pite bila bi pitarevic a ovako zna se sta voli !😂😂😂
Hoće li na razgovorima biti proustaških aparthejdnih fašističkih ideja
@therat Šta u mojim komentarima ima Turkofilno objasni?
@therat Nikad nisam napisao SMRT SVIM HRVATIMA, nego hrvatima koji misle da treći entitet treba da postoji,jer je treći entitet stvaran na bošnjačkim kostima i Udruženom zločinačkom poduhvatu, i sav vojni (HVO) i politički vrh (zločinačka izdrkotina hzhb) osuđen je u Haag-u za najteže moguće zločine.......Sranjo je ratni zločinac, ali nije osuđen jer je pašče krepalo....Armija RBIH je odbranila BIH i spriječila njenu podjelu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja cu za nju zadrzati Seseljevu konstataciju da je puno bolja za kreveta nego za politiku
jesu li ponovo krivi bosnjaci i islam
Glupa drolja