Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska je olujom spasila i Bihać ,gdje bi se desila jos jedna Srebrenica Hvala Hrvatska ❤
...dosli su sa tenkovima, a pobjegli na traktorima. Srbi, u kakvoj su tada situaciji boli, jos su odlicno i prosli. Ta su tada Hrvati sa jedne strane htjeli osvetiti Vukovar, a Muslimani sa druge Srebrenicu i sva ostala zvjersta po BiH i HR, to bi bio jedan od najvecih pokolja u povijesti svijeta. Srecom, zdrav razum je pobjedio, uzavrele glave su smirene, i Srbi su pusteni da prilicno mirno napuste Hr.
čuj tražio rat? tražili su ono što imaju stoljećima a to je Samostalna država, a ne da naredbe dolaze iz Beograda.
U ime Bosnjaka i istinskih patriota BiH zahvaljujemo Hrvatima i Republici Hrvatskoj na uspjesno izvedenoj akciji Oluja koja je pomogla i nama u BiH da oslobodimo veliki dio domovine, i da se stvore preduvjeti za buduce vojne pobjede ukoliko se ovi nasi opet povampire u buducnosti...Velike i viteske stvari su odradene tih dana 95 godine u HR i BiH
Stvarno Kolinda haman priča iskreno,tačno joj se na licu vidi tuga kad kaže da joj je žao Srba iz Hrvatske. Tako je to kad neko ima dušu,čak ni politika ne može da umanji i uprlja njene "europske vrijednosti"
Nema nikakve sumnje da je Oluja spasila Bihaćku regiju,ali isto tako Tuđman je bio svjestan činjenice,ako Bihać padne, Kninska krajina u Hrvatskoj može računati na 10-ine hiljada dodatnih Srpskih boraca koji su godinama bili vezani za 5ti korpus ABiH,što bi dosta otežalo neku vojnu pobjedu u teritorijama pod kontrolom Srba u Hrvatskoj.
Bljesak i Oluja za djikane ljuta guja..
istina
Da volim pite bila bi Pitarovic..
Žao je i meni srba al kad razmislim nisu bolje ni zaslužili.
Kao Bosnjak moram se zahvaliti Hrvatskoj. Blago njima rijesise se genocidnih Srba za sva vremena.
Zanimljivo kako Bosnjaci danas podrzavaji Kolindicu i oluju. A hrvati im svaki dan nesta uvaljuju.
Seksi ste gospodjo Qitarevic.
Sve je to vec negdje prije dogovoreno, a sve to je bila prestava za mase u koju vidim da danas mnogi vjeruju. Kad se je krenulo dalje mimo onoga sto su glavonje dogovorile, ameri su ubili brasno! Cijeli rat ne mozes milimetra i onda odjednom ide kao podmazano. Pa to su price za malu djecu i one jako naivne. A da bi se prikrilo da su izgubili jedni, drugi i treci, mora se napraviti prestava.
Svim pripadnicima Hrvatskih snaga, kolegama braniteljima cestitam DAN POBJEDE a poginulim pokoj vjecni.
ZA DOM SPREMNI!!!
a bosnjaci svrsavaju na oluju,a hrvati ih jedino podrzavaju kad ratuju ili rade protiv interesa srbije,i nama i vama su podigli izvozne takse,kurva kolinda vas pljuje gde stigne i priča kako je bosna islamističko fundamentalističko leglo,izguraće i hrv entitet uz podrsku srba i ratovali ste medjusobno i to je bilo najveće zadovoljstvo gledati vas kako se medjusobno ubijate i do danas bi ratovali da vas klinton prisilom i raznim obecanima nije pomirio u wasingtonu
Smiri se Srboljube. Hrvati su za vas genocidase humanisri bez premca u svakom pogledu.
Nakon što je bilo povučeno oružje iz svih republika ex Jugoslavije, projekat " Velike Srbije"mogao je početi. Srbija je bila vojno i oružano spremnija i jača, a imala je i međunarodnu podršku. Hrvatska, kao zemlja u nastajanju suočila se sa embargom na oružje kao i sa nerazumijevanjem svjetskih sila. Goloruk narod, vojnici velikog srca sa skromnom municijom i naoružanjem stali su na crtu zločinačkoj JNA, prsa o prsa.
Žali ti Koljinda koliko želiš, ja ne žalim niti za jednim genocidašem i ubojicom!