Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jojjj jest i ruzna vala, ima usi sama sebi sapne. Vidi jojjj gloooveee
Proslost je kriva za sadasnju ocajnu situaciju. E kad bi svi bili spremni da odgovaraju za tu proslost i da kazu da je to sve iza nas, da promijene retoriku, priznaju zlocine, mane se nacionalizma... bez tih stvari proslost ce uvijek biti opravdanje za stagnaciju i nazadovanje
Kad se vi odeslite u iran tamo odakle ste i dosli, tada ce biti mira na balkanu.
Nabijem ja, da mi oprostite, i jednim i drugim i trećim breme prošlosti. Sami ste zagrizli na mamac i sve sjepali a onda vam se osladilo. Podgrijava te breme prošlosti jer vas budućnost plaši. Mogli bi '' ne daj bože '' bez stolica ostati.
Potpisujem sve sto je rekla samo sto umjesto Srbija ubacujem Hrvatska
Zajednicko vam je to sto rovarite po Bosni i Hercegovini. Zlikovci i jedni i drugi. UZP i Genocidasi!!!
@AHSATSU Sto se trudis da mu objasnis, vidis da on samo sebe vidi u BiH, a budala i ne zna da je jedini ovde koji treba da se iseli sa balkana, jer su srbi i hrvati pre njega ziveli, ili bolje receno njegovi preci.
KOLINDA SRAMOTA DA DOCEKUJES CETNICKOGA VOJVODU U SRCU HRVATSKE ZAGREBU , TREBALO MU JE DATI KAO U SREBRENICI PO CETNICKOJ GLAVUSI DATI
eee cime se ti dicis, dzabe ste tukli po glavi kada ceo sve zna da ste peraci guzica divlji narod, leglo terorista i dzihadista, jajoglavi bosnjaci istrebicemo mi vas, tacno tamo gde je stao nas Ratko!
Živjela ex Yu unija , balkanski BeNeLux !
Kolinda poslje razgovora u 4 oka: Vucić je slabe kondicije al ljubi ko afro latino. npr. Bakir je mnogo potentniji ima pravu ishranu izbjegava pastete i kobasice tako da ima trvdju prangiju od Alexandra. Pozitivno odusevljena sam Energijom gosp. Tayipa vulgaran pravi bizon, covjek koji samo musku djecu pravi
ja nezz sta ova pokusava da dokaze,nisi angela nemaoj ni polusavat...
Misli na blisku prošlost kad se pričalo o čokoladama?
Čemu ovolike trobojke po Zagrebu , zar nisu isti tipovi pod istim trobojkama palili i rušili po Hrvatskoj ?? Ovu Kovindu treba po kratkom postupku smjeniti i poslati je da prdi po dedinju.
protestanti i katolici su ratovali preko 300 godina i dan danas neće izustiti ništa o prijateljstvu ali ite kako dobro surađuju ,,, ovo je ono što balkanska prepololjena balega nikad neće skontati i sprovesti u djelo
Srbin ce reci Bosnjaku i Hrvatu da su Srbi, Srbi dok ih lagano kolju. Samo jedna cinjenica i dokaz njihove manipulacije i lazi.
vi njima Evropske fondove, oni vama lovu za Agrokorove kredite .. milina
da Alija nije gurnuo Bošnjake u rat sa JNA danas bi Srbi živili pred Zagrebom. oj Alija hjebem te mahnita.
alija kriv za osmaostaljenje kosova jel tako srbo ?