Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri ga torbicom Klorinda!
hahahahahahaha
Josipovic je gospodin...ta ce ova..cipelice lakovane pa na korzo
KITArovic
Ovo je bilo logicno i za ocekivati. Prvo uklanjas konkurenciju.
PILF - President I like to fuck
Ja mislio sada ce jedna plavusa razbiti predrasude,a zajeba se.
Logičan slijed događaja koji je u skladu sa onim što se dešava u cijeloj Evropi,a to je jačanje stranaka sa nacionalnim predznakom u odnosu na socijal-demokratiju.
Taman pomislis da se Hrvatska izvukla iz kandzi kriminalnog HDZ-a te da ce ukoljenciti i ovog Dodikovog poltrona.......
Da si ti pametna kao sto nisi bolje bi bilo za tvoj naroda, cuj Milanovic da da ostavku haha najpismeniji covjek u cijeloj politici Hrvatske, sve vas on i drzi u cjelini, dok ces Kolinda izgleda to ti sve razbacat, hvala.
da si ti bogdom normalna kao sto nisi valjalo bi svima, a najvise tvojoj drzavi, milanovic vas i drzi na okupu, jer je najpismeni covjek u cijeloj vladi hrvatske. hvapa
ludača će za pola godine tražit da je proglase kraljicom, a hdz kraljevskom gardom
mozda vama kurdima, nama hrvatima nije
Tek 7 dana Predsjednica Hrvatske a već počela da kmeči.
ova je stvarno ogranicena,kad prica primjeti se koliko je mentalno inferiorna,ne znam zbog cega je izabrase
Joj Kolinduro, samo znaš zavaditi.
Uvjek ista prica uvjek iste lazi. Kituljo ti ces najvise ispastati kad te iskoriste i dobiju ovi iz HDZ-A sta su htjeli a da Bog da bankrotirala i na ulici spavala.