Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo repubLJik :)
gdje je sada milosevic, da mu vidim face :D
zivela republika srpska i regija republika hrvatska u bih i 22 posto poturica sto su prodali veru za veceru hahah
Cemu li se vi radujete. Otcepljenju Republike Srpske i ostanku sa bracom po karakteru Rvatima... Ako, ako, lepo! Ovaj ljigavko je znacajan za nas kao vasa Andjelina. Izobliceni frikovi. Ili su mozda malo poceli da se nerviraju jer je Kosovo nezavisno u njihovim jalovim pricama. Nijednoj bitnoj organizaciji ne pripadaju. Ne postoje.
@aha-Razlika izmedju nacionalizma i patriotizma je kao nebo i zemlja.Nacionalizam je rak rana,tumor svakog drustva.Kazes ne bih bio siguran sa BiH dresom u RS?Ja ti garantujem,kad bi me samo poprijeko pogledao moji jarani,SRBI,prebili bi te ko pi.ku u po Bijeljine. U idealnoj drzavi niti bih ja imao problema obuci ljiljane u RS niti srbi orlove u Sarajevu,jer INDIVIDUALNA prava su uvijek ispred kolektivnih,samo sto zivimo u drzavi otrovanu nacionalizmima. Prolazno je to,ovo je 21.vijek a ne 17,18.ali ce trebati vremena,pa neka bude i 20,30,50 godina.
Evo ti primjer-decko iz Novog Sada je bi dobrodosao u dresu Partizana u jednom mjestu kod nas u RSu, ti iz Sarajeva sa Zeljinim dresom neces biti docekan kao on iz druge drzave.
Oblaci ti sta zelis, ja ti samo kazem sta bi bilo kad bi bilo. Sa ljiljanima u BiH nisi dobrodosao, kao ni Srbi sa orlovima u Sarajevo. Toliko o zajednickoj nam BiH. To sto volis zastavu BiH, onu karikaturu, vise od ljiljana, to je realno, stara je taman koliko i tvoj narod sadasnji :) Nama Srbima je trobojka sa orlovima prioritet i uvijek ce biti, kao i hrvatima sahovnica. A sa njom masemo po RS-u sve uz pjesmu, a ti nam ne mozes nista ;)
Pa onda nisi zmaj od bosne vec pic.... od bosne Znas ti veoma dobro da sa ljilanjima si 100% mr.tav na mnogo mesta a i sa tom americkom protektorat varta zastavom nisi bas siguran nigde u RS
Kao prvo nisam nacionalista niti se cim kurcim niti provociram druge,da bih obukao dres sa ljiljanima.Oblacim grb moje BiH nikog ne provocirajuci.
Kosovo nije drzava, vec medjunarodni spor. Koliko ga drzava priznaje, veci broj od toga ga jos nije priznao, pa ga smatra dijelom Srbije. I Srbija ga nije proznala, sto je najvaznije. Niti je dio UN, niti ima suverenu vlast, a puno je i medjunarodnih snaga. Ja bi to nazvao protektorat, ako razumijete sta to znaci. Kontam da je nacionalistima svrsavanje nazvati ga drzavom, ali to drzava nije. Ako cemo realno. BIH ga nije priznala, sto znaci da u BIH ne mozes uci sa kosovskim pasosem. Daleko je to od drzave.
halo budalo u Banja Luci možeš kupiti dres reprezentacije BiH
A smijes li ti tom tvojom Bijeljinom ili Banja Lukom da prosetas u dresu sa ljiljanima? Zastava BIH je smece, obicna evropska izmisljotina koja nikog ne predtavlja niti ista znaci, sramota je i ponositi se sa njom. Nema nikakvu istorijsku vrijednost. Ajde prosetaj u ljiljanima kroz RS pa mi posalji sliku kako uzivas u svojoj Bosni ?
Ako je Srbija ko nokia, pitam se kakva je onda tek Bosna, s obzirom da je Srbija i bez Kosova veca od Bosne bar za 50%. I to od citave Bosne,da ne pomninjem muslimanski dio. Teritorija Srbije je msm oko 77.000 kvadratnih km, a citave Bosne 51.000 s tim da na Srbe samo opada 25.000 :D Preracunajte sami koliko tu tek opada na 24% :D 24%-NEPROCJENJIVO. RS-neprocjenjivo :D
Ne Banja Luka vec Bijeljina,napisi mi svoju pp da ti posaljem slike kako se setam mojom Bijeljinom u dresu BiH,ma niko ni da zucne.Zapamti,svaki cm drzave BiH je i moj i po ustavu o konstutivnosti naroda na svakom dijelu moje drzave i po moralnom pravu.
@ To svaki Srbin zna. Teritorije na kojima je narod većinski i žele svoju nezavisnost to moraju i da dobiju. Boli, ali šta da se radi... Rat je najgori način!! Onda isto vazi i za RS i Heceg Bosnu. U RS su vecina Srbi, u HB Hrvati i oni ne zele da zive sa muslimanima. Kad ce to svaki Bosnjo da zna?
Boze ti sacuvaj prvi put ikada da procitam komentar zelenih zubi i da je koliko toliko inteligentan a ne kao sto je sluzio kao sp.rdnja svima samo psovke. Jesi to ti zeleni zubi? A ta bosna o kojoj govoris svidelo se tebi ili ne uvek su je Srbi branili pred stranim okupatorima dok su tvoji sarađivali sa okupatorima takva je istorija pa da stnes na trepavice promenit je neces. Tako da narod koji ju je branio i davo kr.v za nju taj odlucuje kako ce biti a ne poturica i kvinzling stranim okupatorima. Nego jesi li opro zube?
@@Combe .....mozes ti biti ko hoces ...zaboli me.........ali si ogranicen sa svoji intelektualnim mogucnostima ! Nek je drzi ko hoce i gdje hoce....i na zapadu ti niko ne brani da u svom dvoristu drzis zastavu koje god drzave zelis ! Poenta je kakav ce efekat izazvati ista kod tvojih komsija koji te okruzuju i s kojima si primoran zivjeti u drzavi kao sto je BiH....htio ti to ili ne htio ! Vrijeme u svakom mogucem slucaju radi za nas koji iskreno volimo ovu svoju domovinu sa svim njenim razlikostima ! SIKTER .....svi vi koji vidite i prizivate podjele u BiH zavrsicete tamo gdje su i mnogi prije vas zavrsili ...na smetljistu istorije.....a BOSNE I HERCEGOVINE ce biti..........SIKTER !!!!