Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nje hoće da se suoči sa prošlošću, jahala Brneta.
Pokusaj zlocinaca da se izjednace sa zrtvama ------
Samo nemojte govoriti o srpskim zlocinima i zlocincima, fuuuuuj!
Bas tako genocidasu. Zivjet cemo jedno pored drugih u drzavi BOSNI I HERCEGOVINI. Nikad vise jedno sa drugim.
Mogli bi napisati clanak i o komemoraciji u Donjoj Gradini umjesto sto pisete o Maji Gojkovic.
Nekih se žrtava sjećate, za neke tvrdite da su izmišljene. Zavisi da li ste žrtve ili krvnici. Suočavanje sa prošlošću zapravo je isprazna floskula krojenja činjenica kako kome odgovara. ... sve to dok baba Maja i njoj slični puše Vučićev čarobni ku**c.
Znamo, ti i Vučić niste htjeli isporučiti HAgu partijske kolege koje su pomagali ŠEšelju u onemogućavanju rada tog suda ! :)
Za genocid uu Srebrenici se sudi i BEogradu a Beograd ništa nije imao sa tim.
Tacno tako gospodjo bivsa radikalko. Zasto onda ne priznate genocid u Srebrenici?
@1Brada3Barikada Ubijanje ljudi samo zato što pripadaju jednom etnosu nije genocid? Ti si malo pobrkao lončiće i ne shvataš da se genocid ne mjeri u broju žrtava, nego namjeri. A namjera vam je bila jasna - istrebljenje Bošnjaka sa teritorije BiH.
1brada...neku presudu za Jasenovac??mrs mamicu ti mitomansku za srebrenicu postoji 12 + dvije kolektivne idiote guslarski!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tacno tako gospodjo bivsa radikalko. Zasto onda ne priznate genocid u Srebrenici?
oni bi da niko ne govori o srpskim zlocinima. navikli tako od berllinskog kongresa sve izvrtati!Nece da moze vise hehehe