Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam gledaju li ljudi stare slike ali pravoslavne žene su uglavnom nosile maramu oko glave. Nije hidžab ali je slično. Čemu tolika mržnja prema tome, nije mi jasno, to čak nije ni muslimanski nego narodni običaj. Neka nosi svako što hoće.
Gertje, razlikuje se oblik brade. A razlikuje se i marama od hidzaba.
Hvala gospođi Gojković, jer je ovim činom pokazala poštovanje prije svega prema vjeri Islamu koja propisuje HIDŽAB tj. pokrivanje svega osim, lica, šaka i nogu do članaka...
Franzisssko
Tebi Majo i priliči! Samo mi se Dragče nešto zamislio.?
TAKO ISTO I MI ZAHTJEVAMO DA KADA DODJU U NEMUSLIMANSKE ZEMLJE SVE ZAMOTANE NINDJE DA SE OBLAĆE KAO I OSTALI NORMALAN SVIJET ,IZ POŠTOVANJA DOMAĆINA I NJIHOVIH OBIĆAJA A NE DA HODAJU KAO SPODOBE I PLAŠE SVIJET ,,,,,,,
Klix, da znate za ubuduće, kad se nešto stavi pod navodnike " " onda se piše jezikom kojim ta osoba priča!! Zato što navodite tačno ono šta je ta osoba rekla! Ne možete staviti pod navodnike IJEKAVSKI kad ta osoba priča EKAVSKI i obrnuto!! U svakom članku ista greška. Užas jedan. Ponovite malo gramatiku, sramota.
Pa onda nek napišu da parafraziraju a ne da stavljaju pod navodnike... Nije bitno koji je jezik, nepismani seljaci su uvijek isti....
*nepismeni, pardon :)
like a krme, in Teheran....
Ruzna brate ne pomaze joj ni burka. To ona navukla da se iranci ne poplase.
turče se srbi uveliko :D
dado kordaviccus <<< valjalo bi reči ISLAMIZIRAJU. U ovom slučaju IRANIZIRAJU!
koliko je žena ljepša kad joj se ništa nevidi,a kad se ukaže grozota ajoj
Ovako se brane nacionalni interesi, profesionalno i nesebično. Gospođa je, kao i Vučić, bila radikal, ali se sada energično bore za svoju zemlju. Islamska Republika Iran, uprkos velikim pritiscima, nije priznala Kosovo.
Poznato. 1992 su srbi nosili čarape oko glave dok su smicali hrvate i muslimane!
...dobro su je naribali srpski mediji. da je zavrla bit veći katolik od pape.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=23&nav_category=11&nav_id=1066504
Zamislite LAKRDIJE da Željka Cvijanović u ovome otputuje U IRAN, a da je DOdik isprati na banjalučkom aerodromu ! Što da ne, pa i ovo sa Majom je bilo nezamislivo u doba predsjednikovanja Koštunice zvanog Voja Kalašnjikov ! Na stranu koliko bi tek hidžab istakao ljepuškaste i ženstvene crte lica Željke Cvijanović !!
Ne znam da li sjesti ili plakat na pomisao tih ideja :D
ISPRAVKA: Nikakva to nije lakrdije nego bliska budućnost Srpske. Naime, ova ustavna farsa sa ukidanjem slave Srpske je samo ljubavna predigra da i Željka ovo isto uradi u Iranu, ali da to ipak ne bude toliko medijski eksponirano. I onda naravno kreće izvoz u Iran, a BiH vođena Alijinom strateškom vizijom: BOSNA IZMEĐU ISTOKA I ZAPADA će biti podržavana i od Istoka i od Zapada ! :)) Nije slučajnost što se spoljna politike Srbije i dalje temeleji na ovim načelima NEsvrstanosti. Ovaj ALija je haman bio talentovan plagijator. A jeli BAkir bez pitanja preko Velikog vezira Pizdića već učlanio u organizaciju Islamskih država , trebalo bi malo ispitati. :)
Kod nas je to primitivno, na Zapadu politicki bonton. Mnoge strane politicarke to rade, primjer je i Vesna Pusic. Pa kad je Bush isao u ona africka plemena prvo je naucio njihov ples i obukao njihovu odjecu.