Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je rekao sta svi srbi misle 👎
@loLATi Ti bivsi radikali isto misle, mada i nemaju mozga. Ali nista ne smiju napisati bez odobrenja Vucica.I ovaj krmak je ovo napisao, vjerovatrno da pokusaju da skrenu paznju sa toga, sto im onaj Neso Slino i drugi imbecili koje Vucic postavlja na vlast, imaju falsifikovane diplome i doktorate.
@loLATi Ne lupetaj. Ja sam Srbin, pa ne mislim kao ovaj sivonja. Inače, zvani Đuka Bizon.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jedini razuman odgovor Bošnjaka je da dobro pogledate u prodavnici robu koju kupujete! Ako piše da je proizvedeno u Srbiji ostaviš i kupiš drugu robu. Nema jačeg odgovora, to je jače od oružja.
Drage naše komšije Bošnjaci, ovu spodobu u Srbiji svi zovu Đuka BIZON! To vam sve govori kakva je osoba u pitanju. Ceo život se šlepa uz partiju i za njega niko ne glasa. Svaki normalni Srbin se stidi onoga što se desilo u Srebrenici. Velika sramota i mrlja našeg naroda. Mislim da bi sve đačke ekskruzije u našim banana državama morale imati program obilaska: Vukovara, Srebrenice, Bratunca, Jasenovca i na kraju Aušvica. Nikada se nikome ništa slično ne ponovilo!!!
V Radeta i V Đukanović - pa zar nevidite koja im inteligencija isijava iz očiju. Nema tog guslara koji bi njih opjevao kao pametne, intelegentne i nadasve hrabe! Još se nije rodio, sem, ako ga ne izmisle Vičićevci!
PA MAJKU TI HEBEM CETNICKU ZAOSTALU I BOLESNU
Kad covjeku fali u glavi, teska je to bolest..
Srbi su najpoganiji i najodvratniji narod na ovom svijetu.
Nije on kriv! Majka priroda i otac karikaturista, pa napravili moralnog degena. Ako is, iole, zdravo razumno bice, neces se nasladjivat na tudjoj neserci. Tu ti nije bitna ni nacija ni vjera, hiljade ljudi je mucki ubijeno, da se koriste za politicko izivljavanje i morlani degenluk.
ko u Potočarima: Ratko Mladić je rekao da se u BiH dešava genocid
Darujemo ovima sve ruznoce bolesti I proklestva njihovo djeci komplet famelije neka gledaju njihovu muku
Srbi misle da je bio genocid u Srebrenici ali ne žele to javno priznati jer niko nikada nije odgovarao za zločine nad njima koji su prethodnili Srebrenici a i sada se to pitanje izbjegava u glavnom diskursu bh politike... Tako da je lako prepoznati ogorčenje kod srba posebno kada se uzme u obzir ovaj vašarski atribut koji je Srebrenica dobila
Zelim mu DUGI ZIVOT I NAJTEZU MOGUCU BOLEST ..KAKO NJEMU TAKO ISVIM ONIM KOJI DIJELE MISLJENJE KAO OVAJ SMRDO ĆORAVI
Ma pustite ovog, on ne zna šta će od sebe.
Dvagi Vvadimive nisi ti novmalan. Doduse ko ni tvoj mentov
Ramiz maneken sprema tebi
Na šta ovaj liči? Isprve ja kontam da je orangutan jbt. Pročitah članak i skontah da se trebam ispričati orangutanima na potcjenjivanju njihove inteligencije.
Ma vidi mu ba glave i obrva,sta koga boli patka sta ovaj orangutan s mozgom velicine ljesnjaka misli i kaze! Ma vidi ga ba,tobejarabi!