Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@NO NAME, Potpuno ste u pravu, iako Žarka kao glumca veoma cenim. Medjutim bilo bi interesantno čuti sta bi @Dzana napisala da je Žarko slučajno poželeo da dođe u Srbiju. Bio bi tada po njoj, sigurno ne samo ubica, nego i fašista i genocidan tip itd... To vam je dokaz o dvostrukim aršinima.
Džana glupanderko,Žarko je ubio čovjeka i sad kopa i rukama i nogama da ne zaglavi na višegodišnjoj robiji.Pišljive daske zeničkog pozorišta on više neće vidjeti ni u najgorim noćnim morama koje će kao ubica sa predumišljajem sigurno imati.
Evo dolazim u Zenicu, hocete me docekati kao sto ste Tita nekada. M.Karanovic je nesto posebno, ona pruza narocitu zastitu.
i ja sam bila jedna od tih sretnica koja je imala priliku da ga gleda u ZE na daskama narodnog pozorista ... a ako Lausevic pristane da se vrati u Ze to bi bila pobjeda kulture nad svim ovim zlom koje nam se u zadnjih 15 godina desava
Zarko je maestralno odigrao Svetog Savu u istoimenoj predstavi tadasnjeg Zenickog naradnog pozorista. Te \'91. godine su nas napali radikali i nacionalisti u Beogradu. Medjutim i tad su neki bili hrabri pa stali u zastitu kolega iz Zenice sto zaista nije bilo lako. Jedni od takvih su upravo: Zarko, Bercek, Mirjana Karanovic, Milena Dravic, Ljubisa i ostali. Uglavnom, pametan je sto se nece vratiti; iskreno ne bih ni ja. Istina, volio bih da se vrati u Zenicu so je nakon svega ravno SF.