Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ko je cijeli život lobiro protiv Vojka V
Pa i čoKolinda je mason pa se nije toliko prašina dizala oko toga.
Bajro,sikter stoko ,pas ti mater koja te okotila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje i mason nego ravnogorac.
Nije problem kad je mason, a prave problem kad neko javno kaze da je vjernik... Otisao ovaj svijet u helac...
Masoni u glavnom mrze SPC.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što bi dao ostavku zbog toga? U američkim administracijama Masoni se provlačili stoljećima, jel iko dao ostavku zbog toga?
E eto nek je to glavni problem.
Boze sacuvaj.!!
Kod nas su vecinom supci :)
Ljudi previše seru o masonima, a premalo znaju. Svako se može učlaniti u masone pod uslovom da je visoko obrazovan, bogat, utjecajan. I vi da ste bogati udruživali bi se sa bogatima. Ko brani sirotinji da se udruži?
Nebi on trebao "pomišljat" o ostavci nego bi je trebao istog časa dobit kad je priznao. Kakav god postupak da postoji treba ga provest i njega otpustit. Djelovanje masona je tajno, i to je sasvim uredu, pravo na udruživanje to garantira, ali nemožeš držat poziciju u pravosuđu, i to jednu od najviših a da istovremeno djeluješ u organizacijama koje ne otkrivaju svoje planove. Transparentnost se mora štititi. A sad koliko masona gdje ima je druga priča!
Pa ako je član MASONSKE LOŽE, onda i provodi i politiku MASONA !!! Pa na to mjesto su ga doveli MASONI !!! Da nije tako, ZAŠTO bi bio član MASONA !!!
Ciko zeljan paznje
Pa šta ako je mason? Bolje nego nacionalista i fašista.
33 komentara, slucajnost?
A što je problem ako je mason, a nije problem ako je deklarisani vjernik. Da li postoji zakon koji zabranjuje djelovanje masonima? Isto je to, u svakom slučaju nisi nezavisan i živiš pod nečijim uticajem.
🔺👁️
O masonima u BiH niko još i ne pita kamoli da istražuje...
@gooUser1580241989 ima ih... mada je masonerija kao i sve što se dovoljno ne poznaje ovdje tabu tema...
Rotary je za sitniju buraniju, glazura i lajt verzija.
nisu ni masoni više što su nekad bili. koji stepen masona li je ovaj tip?
Tek sada ces da zidas