Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se ti nama!
Ovakvi su bili mnogi neposredni izvršitelji zločina, prijeratni marginalci kao: magacioneri, milicioneri, portiri, obični seljaci, ali i dobrim djelom sociopati. Iskorišteni i ovlašteni od nalogodavaca i političkih mentora i ideologa masovnog zločina nad civilima. Sjetimo se samo braće Lukić iz Višegrada, kojima je bilo herojstvo spaliti civile, djecu i žene. Sličan je i ovaj zlikovac koji je imao običaj civilima vezivati ruke selotejpom prilikom likvidacije.
Odmori se, "zaslužio" si!
Kakav psihopata. Slika govori vise od rijeci. Ne zna se tacno koliko Srba i Hrvata iz Osijeka i Slavonije nosi na dusi, ali se zna da je ubica Josipa Reihl-Kira, covjeka koji je bio u poziciji da sprijeci neke od gnusnih zlocina. Sve je to naravno znao krivousti poglavica u Zagrebu, jazavac Mesic i ostala ustaska druzina. Josip Reihl-Kir je ubijen jer nije htio da ubija svoje sugradjane Srbe u Osijeku, jer je pozivao i jedne i druge na razum, a tada se to placalo glavom. Svijetli primjer medju Hrvatima.
Ovakvi su bili mnogi neposredni izvršitelji zločina, prijeratni marginalci kao: magacioneri, milicioneri, portiri, obični seljaci, ali i dobrim djelom sociopati. Iskorišteni i ovlašteni od nalogodavaca i političkih mentora i ideologa masovnog zločina nad civilima. Sjetimo se samo braće Lukić iz Višegrada, kojima je bilo herojstvo spaliti civile, djecu i žene. Sličan je i ovaj zlikovac koji je imao običaj civilima vezivati ruke selotejpom.
Mnogima su ovakvi zlikovci i sociopati heroji i uzor? Ne razumjem, zar je tako teško razlikovat dobro od zla.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)