Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovo je razlika izmedju hrvata i srba, hrvati priznaju svoje zlocince i pljackase a srbi nikad, oni ih samo jos vise hvale i uzdizu!
j..e...m se za pare [email protected]
na.je.b.em ti se mame srbine
Imali i jedan Bosnjak sto je imao cin u armiji da se krio ko vasi misevi?! Sve i jedan su otisli sa ponosom u Haag!
ja sam iz BL, cena je 15€ za sat vremena i volim osunecene.
Puno slusas onu Muniru...predji malo na Casandru.
sta nas boli q za ivom i branimirom :S imamo mi svojih domaci klovnova na izvoz
DOBAR JE MEMO, DOBAR.....
Sta je srbi opet se bunite, pa general barem nije GENOCIDAN kao sto ste vi GENOCIDAN narod!
koliko ja znam u BiH su Bošnjaci. Nisam rekao Bošnjaci, nego muslimani. Razlika je očigledna, mislim na muslimane u svijetu. I molim te bez uvredljivih rijeci jer ih ja ne koristim.
a ovaj ko postenjacina u pm......
mislis na muslimane uopsteno ili samo bosanske muslimane. Jer koliko ja znam ni jedan bosanski musliman nije niti oteo niti oborio avion. Mozda si glup pa to ne znas
baš mi ih je obojice žao jooooooooj
nema...
Odakle može musliman biti zločinac? To se još nije desilo na kugli zemaljskoj. Jeste pa obore poneki avion, dignu voz u vazduh, pobiju nevine, svoje ili tudje nebitno, ali to se ne računa.
A ima li neki zlocinac medju muslimanima a da ste ga vi priznali kao zlocinca? Cuti i poklopi se.
أحب البوسنة والهرسك