Mitropolit Amfilohije
0
"Gejparadiranje je nasilje"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci,Srbi i Hrvati su tri naroda u kojima ima vise skrivenih homoseksualaca no u bilo kom drugom narodu na svjetu.Kad izadju iz tamnih Balkanskih vilajeta i okuse slobodu zapada odjednom se pocinju pokazivati prava lica,ali opet s oprezom,jer znaju da ce im zivoti u Bosni (ako se u nju nekad vrate) biti puno drugaciji.Bosancima bi bilo tesko povjerovati koliko sinova i kcerki po Americi i EU ne pricaju sa roditeljima jer su im rekli da su gay.Roditelji kriju i svadju i,za njih katastrofalnu cinjenicu,da su njihova djeca \"bolesna\".Bolesni su u stvari oni,i ovi popovi u slicni umobolnici (kao i vecina \"komentatora\" ovog clanka).Nije vama mjesto u Evropi,da znaju s kakvim psihopatima imaju posla u kavez bi vas stavili,sve zajedno.Primitivci.
Daj što se pravite da ga razumijete.
ma pravo, a tvoje sirenje lazi i gluposti i to sve u ime religije je sta?!MANIPULACIJA I ISPIRANJE MOZGOVA I FASISTICKA PROPAGANDA !!!!!!!!
Svako postovanje gospodinu Amfilohiju.......ovako mudri i obrazovani duhovnici jos mogu spasiti svijet od sotone
Uredništvo može li prevod šta je čovjek rekao? Barem na sh-hs ako ne na bosanski?
odjednom imam neko odredjeno postovanje prema ovom covjeku..dobar neki lik..
Gejovci nikoga nisu nagu.... na silu . Ko da on sam skida gaće, a vjerski vođe siluju dječake i djevojčice ! Šta sad?
..pa i ti si pope derpe!? il` se zeni il` s`njima u povorku!
Dino - demokratije sa komentarima nema ni u Svedskoj, sve se cenzurise i moderira, demokratija ne postoji zapravo, sve je to jedan paravan
Šta se on ima miješati! Ljudska prava ga se ne tiču, i homoseksualci njega ne ugrožavaju. Bio sam vjernik do 19 godine i zbog ovakvih stvari više ni ne odlazim u crkvu, niti bih se izjasnio kao pripadnik ikakve religijske zajednice.
Lazes bre Amfilohije zar se ne secas kako si me kao mladog monaha visemesecno silovao u anus?
Eto zasto ja sam uvek jos u Minhen.
kada ćeš ti nešto ovako reći je li CERIĆU zašto nas ne zaštitiš od bolesnika je li
Ovaj Anfilohije je dovoljno zatucan da bi mogao podnijeti zahtjev za prelazak na Islam.
...i fakat jos cenzurisete komentare koji bi na bilo kakav nacin mogli povrijediti \"njegovo viseprosvjesenstvo\"? Ja demokracije i ku*ca!!!