Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo svugdje zadnji.
U ovom mi je drago da smo zadnji
Sedamnaest godina poslje ... mi u svemu kasnimo ne samo u ovome, gore je meni sto kasnimo u pogledu reforme obrazovanja, poreske politike, mi ovdje imamo hiljadu i jedan veci problem
Kada je međunarodni dan deprera ? Drugi drugog
Hoce bit vlakic na tom nekakvom skupu
@Bakibaksuz10 nadam se da ce ih sarajlije ignorirat jer te kako da ih nazovem spodobe silom namecu svoja prava,ako nije tako probajte mu nesto dobacit da vidite kako pendrek radi..i sve u svemu znam da balkan nije zapad i da takve stvari nikad nece biti normalne kod nas..lp
ma neka ba povorke ponosa, šta ste navalili protiv održavanja? :(
Cime se ovi ponose nije mi jasno,
da li je stanka obećala amnestiju bradonjama
šta rade na ulici?
Ajmo mi napravit paradu odlaska u Njemacku
Umjesto da nam drago bude da posaljemo sliku mira i tolerancije u Sarajevu, najvjerovatnije ce po ko zna cijim instrukcijama grupice "navijaca" i podvrnutih pantolica pjeniti i psovati sve zivo uz povorku , cekajuci prilliku da bace koji kamen. Seljacka drzava, a i Sarajevo se nije blizu metropole.
@OA2 ...neka baci kamen prvi koji nije peder!? :(
Ništa ne razumijemAko ima satnica i maršuta za paradu pedera u tom vremenu i na toj lokaciji netreba da bude nikoNavuči roletne i pustiti pedere da prođu.
Pa zar ce novoosvjestena braca po krvi - muslimani, narocito desno hardcore krilo (citaj vehabije) ovo dozvoliti??? ...ili ce te dokazati da ste tu samo kada treba lovu primiti?? Zar su Srbi i Srpsko jedino protiv cega treba dignuti glas u Sarajevu??
Ali šta je mene briga ko koga krha, šta se imaju paradirati, koga je briga ko je feder ili ..jzbe.ka
Za jednim Zagrebom kaska 17 godina za Minhenom na primjer 50 godina, eto gdje je.
Ma pusti mi ba pederlula, šta vam je više sa tim temama. Evo samo danas treći članak o ovom bezobrazluka.
neka tih pedera.. da hoce svi da budu da se manje stoke radja koja samo nacionalizam i mrznju pravi....
Kažu i Vladika Kurćavenda će biti nazoćan