Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto kontam, nedo bog da ovako nesto se kod nas desi, dok bi nasa murija skontala, ko gdje i kada, bilo bi nesto "nije to u nasoj nadleznosti, nazovite stanicu dole u N. Sarajevu pa vidite s njima, a mozda su presli entitetsku liniju, znate mi tamo nismo nadlezni, probajte fmup ili ZE kanton........." bar su u SRB organizovaniji, pa nadzose malecku, a ovo kod nas od policije je odron ljudi moji, nedo bog nikome, jer ovi nasi ne znaju ni ko pije ni ko placa. pa nedavno ono kad je bila ekspolozija na c.vili drotovi se zijanili ni zute trake u autu nisu imali da zabrane pristup oko zgrade, djeca prolaze ispod balkona prema skoli a oko njih vatrogasci bacaju komade izgorenog namjestaja, a umjesto da osiguraju, ovaj jedan na mobitelu prica.....eeeee, a zna prasinar cenera klepiti sto nisi upalio svjetla....
sjecam se ja toga dobro 2004 ili 2005 je to bilo, ali jarane kad vidim sadasnji kadar policije....ne uijeva mi neku hrabrost, cast izuzetcima
znam jarane, jas sam vise mislio o strukturi policije u BiH opcenito, ne zna se ko je nadlezan za sta u tome je fazon, svi skidaju odgovornosti sa sebe u tome je fazon i to se najvise osjeti kad se nesto desi. pa slucaj oko amer ambasade kad je onaj sat roko po njoj, dok su se ovi nasi (policija kantona SA, fmup pa sipa) dogovorili ko ce ga roknuti ovaj je mogo havarije napravit do tada milion puta, pa kad su bili protesti proslog feb. ko ce braniti zgradu gdje su 3 azdahe sjedile.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadna curica, sta dozivi sa dvije godine. Sta bi bilo da su uspjeli?
Na to je bolje i ne misliti, ne daj Boze da su uspjeli. Sreca pa je sve bilo brzo i kako treba, mogli su je i izbaciti iz auta, pa povrijediti jadno djete. Ovo djete je imalo bas puno srece.
Sta mislis koliko djece nije imalo srecu da budu vraceni roditeljima.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Da i posle bi dete jednostavno negde unovcili...glupa im prica...da dobiju manje zatvora od klasicne preprodaje djece...
supllja prica francuza, kriminalci, poznati policiji..ko zna koliko su love dobili da kidnapuju dijete nekom u eu...nek ih srbijanci dobro namece..
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel! :D
Ja jbolesnih umova braco lijepa. Cak i da je sve to istina, sta su namjeravali sa tim djetetom poslije, kada izvrse ta bolesni plan?! Ma umlatiti te bolesnike k'o bijesne pse...ali letvom i parmakom pa da vise nikada nikom nenaumpadne.
gluposti...ko da je znala gdje zena hoda sa djetetom...cisti pedofili...
Extra sam se po treći put danas registrovao da pošaljem administratoricu klix foruma (koja je očigledno na PMS-u) u tri ....... peršuna !
razlog ili šatro -truba , bravo za policiju, otmičare na kiseljenje.
ovo nema nikakve logike. htio da joj uzme starateljstvo nad djetetom koje je JEDNOM VIDIO? ispade djevojcica ga ne zanima ali je hoce. kobajagi ona nasla na fbu djevojcicu koja lici na njenu, zivi u francuskoj... i slucajno na ulici naleti bas na jadno dijete. nidje veze
sve mi je previse filmski i nerealno, ali otkrice se sigurno pa cemo vidjeti. u svakom slucaju vazno je da je dijete zivo i zdravo kod svojih roditelja, takodjer alarm za druge roditelje, gledam kace slike djece po fbu svako 2 minuta a svijet pun razvratnika.