Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes nam jaka valuta i francuzi odmor placaju u kaemovima
Bosnjaci rade na bausteli
@krepobravar u takmičenju u klanju u Jasenovcu Žile Frković zaklao 1100 ljudi ali pobijedio je ipak Pero Brzica sa 1350. Za jedan dan. Ali veći koljači su bili Ljubo Miloš, fra Filipović Majstorović, Ivica Matković, Maks Luburić. I oni su u tom broju "žrtava" komunizma. I hiljade sličnih njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuzit ce ona booking sa dokazima uzet ce milion na ime ostete. Nije booking tuzla trans ako ih ne isplate, nije to sto km
@Bombonica2305 osim ako u svojim uslovima poslovanja nisu se ogradili od takvih situacija. Ko jos čita ugovor sa bookingom?
@Bombonica2305 stara vijest ... sve rjeseno, klix kasni 5 dana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno vas buking, nizašta uzimaju pare i još te handre u zdrav mozak!Nazoveš direktno i ćao!
ZASTO PRENOSITE OVAKVE POJEDINACNE SLUCAJEVE KOJI SKODE TURIZMU???? BOOKING.COM JE JEDAN OD NAJBOLJIH WEBSITE. NJEGOV RANKING JE 4.6 /OD 5/ NA BAZI VISE OD 2 MILIONA KOJI SU GA KORISTILI. SVIMA SU NOVCI VRACENI I OBESTECENI SU! OVAKVE STVARI SE DESAVAJU SVAKODNEVNO KOD DOMACIH AGENCIJA I STVARI KOJE SU NORMALNE U TURIZMU PRESTANITE STETITI TURIZMU I BOOKING KADA JE OVO ZANEMARLJIV POSTOTAK GRESAKA!!!!!
@ham Decko, jel ti svastika radi za BOOKING?!
sestre mi, ne radim...
kako nisu kontaktirali vlasnike, procitali reviews, ??????? zasto ne navedu gdje su bukirali /adresu/ I gdje su to na booking.com nasli ? za taj se novac treba sve provjeriti. booking je samo website koji ima rejting 4.5 Booking.com: Hotels, Apartments & Accommodation - Apps on Google ... https://play.google.com › store › apps › details › id=com.booking Rating: 4.6 - ‎2,027,107 votes -
ta lijepa,draga hrvatska.......
Pa kad prenosite vijest onda prenesite do kraja. Vlasnik prave vile sa Braca cija slika je koristena u laznom oglasu dao im je da budu u toj pravoj vili dva dana zabadava. Poslije su im iznajmili neku drugu u pola cijene. Eto jel to toliko tesko napisati
@ElBakeIzmetbey Nije zanimljivo tako!
ovo je dno dna
Kad počnete plaćati i hlad tek onda ste na dnu hahahaha
Nisu je puno okupali🔝
Što nije snimila taj objekat tj gradilište nego ovaj sljunkoviti put? To je kao dokaz?
hrvatska ko Burundi
Hrvati otimaju ljudima pare!!! Odes na more sa zenom tri dana, potrosis 1000 KM,a nisi se ni posteno najeo,niti napio... izgorio po dzepu,a i na suncu ....
@lee88 zato rođo uz riku sjer neide fukara na more stabi ti bijo pogodine za tvoju tisucu maraka
@lee88 I vratish se kuci bez zene!
Ovo izgleda najunosnije prikupljanje loveOtvoriš stranicu -slikaš tuđi objekt i uzimaš rezervacije akontacije.......i noga.
Ne zna se tko vise od koga prepisuje vijesti.
Vraćen im je novac, nadjen drugi smještaj +5000€odštete od bookinga. Ono što je ne dopustivo od strane bookinga je da nisu prvi koji su nasankani na ovaj oglas.Navodno da je je slika neke kuće u Portugalu unutrasnjost.
Booking im je garantovao povrat novca u roku od 10 dana, to sam vec procitao na vise mjesta. Imao sam slicnu situaciju, nije se radilo o nepostojecem objektu ali kada sam stigao, objekat je bio zakljucan. Booking mi je odmah ponudio drugi smjestaj, bolji i.skuplji od prethodnog, i nista nisam dodatno platio. Iz bookinga su me obavjestili da razlika ide na trosak vlasnika prvog apartmana koji je prihvatio rezervaciju a nije je ispostovao.