Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja prezimena, krmak, most, Boze sacuvaj los Klemposa
Mislio sam da samo mi u BiH imamo politicare sa posebnim potrebana, ali ovaj Crnimarko je nadmasio sve.
Što je onda išao na sastanak ako je već unaprijed znao da neće potpisati? Pa nisu mu ponudili šta je htio.. Cccc kako nas ovi političari levate to je strašno,ko zadnje glupane.
Hrvatsku uništavaju isti ko i BiH. STRANE BANKE ! Svi palamude o domoljublju (patriotizmu) a dijaspora drži dugoročno milijarde u stranim bankama uz bijednu kamatu od 2 %, umjesto da ih baci u posrnule privrede Hrvatske i BiH. Koje su opljačkale a ko bi drugo, NEGO BAŠ DOMOLJUBNE STRANKE NA VLASTI !! Otvpri se zemljo da propadnemo u zemlju kad smo takvi. TI KARAMARKO I SANADER PRVI ! A imamo i mi ovdje takvih na izvoz !!
Gazi, gazi ustase!!!
top
...šef najveće hrvatske kriminalne organizacije o "uništavanju".
Clanica EU, a kriminal i korupcija ravna onom u BiH i Srbiji, ako ne i veci. Kako vlastiti politicari mogu upropastiti drzave pa to ni jedan neprijatelj ne moze.
croatissimus Pa valjda su se trebali resiti toga pre ulaska u EU, a nesto citajuci hrvatske medije vidim da je kriminal i korupcija u nesmanjenom intenzitetu. To sto nekoga uhapse nije resenje za promenu situacije u drzavi, vec celekupni sistem se mora menjati. Sve je to smesno ravno onome kada je Vucic hapsio sve zivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)