Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Linafo, ne budi glup, mućni glavom. Mogu li hrvati protjerati crnce iz bronxa; mogu li bosnjaci protjerati hutue iz ugande; mogu li srbi protjerati baske i španjolske??? ne mogu. Zašto? jer ne drže pod kontrolom te teritorije. Isto tako hv nije protjerala srbe iz tzv. sao krajine jer nije kontrolirala taj teritorij. Oni su pobjegli jer im je tako naređeno od strane njihovih vlasti. Kod mladića i karadžića je priča upravo suprotna, i oni će pobranati dobru robiju.
Koja glupost. Da je Hrvatska presudila da generali nisu krivi svi bi joj povjerovali da je presuda donesena na osnovu pravovaljanih dokaza. HARTMAN SJEDI JEDAN. Sada trebaju tuziti sud za provedeno vrijeme u pritvoru i za dusevnu bol.
Da su dobili 24 i 18 mjeseci, pa u žalbenom postupku oslobođeni, ne bi bilo ništa iznenađujuće, ali 24 i 18 godina, pa oslobađajuća presuda, je vrlo zabrinjavajuće, jer dovodi u pitanje vjerodostojnost Suda. Kako je to uopšte moguće ? I šta je sa svim presudama prije ? Da li da vjerujemo da su vjerodostojne ili ? Da li su Srbi u pravu kad kažu da je ovo politički sud ?
Dusko Tadic prvi osudjenik tribunala dobio 20 godine povodom izjave coveka od 70 godina koji je polu corav bio. Znaci prvo stepeni sud se tolko zajebao bio i osudio na 24 godina i oi u zalbi otkrili da nije tako. Pricam ti pricu, vec vidjeno.
Meni se cini da je sad malo kasno da se traze pravi krivci, kako je taj levatski sud sad dosao u situaciju da ce ga svi ismijavati, sto su i zasluzili. A cinjenica je da je toliki narod protjeran da su im kuce popaljene, pa neko je za to bio odgovoran. Ne branim srbe, ali ova presuda ne vodi pomirenju, naprotiv, odnosi ce se jos vise zategnuti.