Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovaj sebe zove sveštenim licem i to ni manje ni više no mitropolitom...fuuuujjj
Glupava svjetina nahuškana od srpskih popova slijedi učenje prekrštenika Šiptara Sabe Nimanija koji je ubijao i nosove kidao onima koji se nisu htjeli prekrstiti. Slavene protjerivao i u srblje-sluge pretvarao.
@Hercegovac U C. Gori, prema popisu iz 2011 godine, etnička struktura je sljedeća: Crnogorci 44, 98 %, Srbi 28 % Bošnjaci 8,87 %, Albanci 4,98 %, Muslimani 3,31 % Dakle, nema nas 45 %, već 28%.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve" :-)) Uvazeni "mitropolit" je bio u drustvu svih 6 clanova njegove crkve i crnogorski narod nije krio svoju ljubav i postovanje prema njima, a i "mitropolit" se ponasao totalno mitropolitski.
Došla baba iz Kragujevca provocirat mitropolita CRNOGORSKE pravoslavne crkve ....? ? ? I šta se sad baba ima bunit .....? ? ?
Ovaj Rolfo dodje na ovaj klix da lupeta gluposti.Ubedljivo je broj 1 na klixu po broju svojih nacionalistickih izjava a tu ima jos nekih koji ne zaostaju za njim
Sto mu nije pocupala bradu.Steta
Vidi balija sto se ko ulizuju nama da bi nas posadjali sa Srbima.Slusajte poturice.Mi jesmo drugi narod ali u slucaju nekog sukoba uvijek cemo priskociti Srbima u pomoc ,narocito braci Hercegovcima.A vi se dzaba pravite dobri i fini nista vam ne vjerujem.Kralj Nikola: Ne vjerujem turcinu kad se kune ni kad klanja,a jos manje poturici njegova je vjera tanja!
Vjera postaje sve dalja i dalja od vjernika i predstavnika vjere.
Neko rece da Crnogorci vjeruju SPC... Crnogorci su uglavnom agnostici, ateisti, i da mogu, sve bi crkve i dzamije pozatvarali, da se ne siri mrznja pod plastom "vjere". Taj manji dio sto vjeruje kroz religiju pravoslavlja ne moze bez da se moli u objekte koji na zalost pripadaju SPC, iako prikriveni pod imenom Mitropolije CRNOGORSKO-primorske. Svi ti objekti su veoma stari, brani li ih preci nasi i pravili. "Crnogorci realno su 1000 godina starija nacija od Srba" - Nikola Petanovic, Srbin, rodjen u 19. vijeku.
dobro pop udara
Ova zena lici ko da je iz Srebrenice, od kuda ona tamo, jel bi Fata ili vec. . . .
Strpajte srbe u Spuz i gotovo..
STA BI NA OVO REKAO PEDOFIL KECEVANDA
NAPADNUTI COVJEKA KOJI PREDSTAVLJA SVOJ NAROD U SVOJOJ ZEMLJI TREBO JOJ JE GLAVU OTKINUT
Ne kaže se napadnuti nego napasti. Jeste ga napala, pljunula ga, nožem krenula na njega u pravcu vrata i ispalila 35 metaka ali je imao sreće jer je fulila. Slušaj da je pravi sveštenik na navodno pljuvanje samo bi rekao "oprosti joj bože ne zna šta radi" ali nije jer je kriminalac.
koga on predstavlja osim sire porodice? Mada ne verujem da ga i sopstvena familija podrzava
ISTJERAJTE SVE smrde iz CRNE GORE ZATO VAM NI TURISTI NE DOLAZE
Hercegovac.Velki si ti Ero Srbin. Nađi Turske popise Hercegovine pa ćeš vidit da su ti preci ili Hrvati ili Vlasi.
Da sam zloban ko pojedini klixovci sad bih napisao nešto protiv pravoslavlja i generalizovao jednu cijelu religiju na osnovu ovakvih idiota. Međutim, mislim da je u ovim trenucima bolje reći da se u pojedinim državama politika umiješala u religiju, a u pojedinim religija u politiku. Trebalo bi to razgraničiti, jer isto kako ima političara koji se miješaju u vjerska pitanja ima i vjerskih vođa koji bi da komanduju društvom.
"Fizički incident između mitropolita i starije žene koji u crnogorskoj crkvi" - naslova li :P
Ne znam šta da kažem. Stvarno ne znam. :))