Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav braci Bosnjacima u Sandzaku.
Tebe mozda boli ona stvar za Sandzakom jer patis za Kosovom, svaki Bosnjak mora mislit na sandzak jer je to vjekovni bosanski teritorij i tamo zive mnoga Bosnjacka braca
to je onaj sto je dobro naostrio JNA govoreci o Turskim avionima pred sami rat i na kraju pobjegao a danas prica o Turskim investicijama koje niko evo deset godina ne vidi. Kosovac stari,a ujedno i mutavac
i oni imaju SDA ??? propali su a i ne znaju da su
...poliži jaja SDAndžaklijama!
Za sve one koji podržavaju ideju suprotstavljanja psetokratiji na ulicama gradova Bosne i Hercegovine... http://www.facebook.com/UdruzenjeSibePis
Bice tebi ti podocnjaci DO. KOLJENJA. Uglja_nin. !!! .
Sulejman Ugljanin osoba koja prije svakih izbora u Sandzaku istjera na Pesteru 5-6 kamiona i sve pripremi za "radove".Osoba koja zajedno sa Rasimom Ljajicem ( kojeg se i vlastiti otac odrekao ) prijeti i kupuju glasove gradjana Sandzaka.Osoba kojoj se mora montirati emisija u kojoj se pojavljuje.Osoba koja je izjavila "cestitam zenama 8 mart praznik rada a kao sto vidim neki danas i rade". Beogradski POLTRON-prodao je narod za saku makarona,ali nema veze ima Jedan Jedini koji sve ovo prati i pred Kojim cemo svi odgovarati.
Kakav je ovaj Klix postao bezveze, ni blizu nekadašnjeg Sarajevo-x, pišu o dešavanjima iz druge zemlje, a ne pišu šta se sve dešava u našoj zemlji i kriminalu u njoj.
@Mi Bošnjaci E jesu ti Zukorlić i Silajdzic moralne vertikale nema govora. Sto se tiče Bošnjaka Sandzaka ja podrzavam njihov miroljubivi način trazenja rjesenja njihovog pitanja naravno u okviru Srbije.A to znaci pravo na jezik,kulturu i td.
SAMO DA VAS NAPOMENEM DA SAM JA BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI VOJNI DEZERTER I NEKADASNJI SARADNIK U IZDAJNICKOM STABU OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA FIKRETA - BABE ABDICA. IMAM MNOGO NEKRETNINA U SARAJEVU A JEDNU SAM UPRAVO PRODAO ZA VISE STOTINA HILJADA MARAKA U STROGOM CENTRU SARAJEVA. SVU SAM RODBINU "UHLJEBIO" NA BUDZET, CAK I SESTRU RUZMIRU. I SVE SAM TO (KAO, ALI MALO SUTRA) STEKAO OD BUDZETSKE PLATE (IAKO NISAM GLASAO ZA BUDZET, A PRIMAM BASNOSLOVNU I NEZASLUZENU PLATU) I NA LAZNOJ PRICI O PATRIOTIZMU, IAKO VI - GRADJANI BIH ZNATE DA SAM IZDAO BIH I POBJEGAO U NJEMACKU GDJE SAM KOMANDOVAO PRVOM MINHENSKOM BRIGADOM I IZ KOJE SAM IZASAO SA CINOM GENERAL - MATICARA. VAS SULEJMAN, BUDZETSKI PATRIOTA KOJI JE NA GRBACI POREZNIH OBVEZNIKA POSLJEDNJIH DVADESET GODINA.
Boli nas ona stvar za Sandžak to samo Cerića, Ganića i one ublehaše oko njih interesuje, a to nije narod već interesna sfera.
smo postali pravi beskicmenjaci, vode nas lideri koji odgovaraju Sanu i Beogradu, a satanizujemo prave lidere popt Zukorlica, Silajdzica. Uostalom mozda je najbolje da ne organizujemo izbore, nek nam Sanu i Beograd postavi vodje a mi cemo poslusno da to aminujemo
SAMO VLAST I PRIVILEGIJE NA RACUN BUDZETA I POREZNIH OBVEZNIKA. ISTO KAO TIHICEVA SDA. NIGDJE TU NEMA, NI NARODA, NITI DRZAVE. MANIPULACIJA I LAZNI PATRIOTIZAM.
@narod zna: kritika bi jedino imala smisla da su ostale stranke bolje. A nisu. Dakle SDA, SDP, SBB, potpuno je svejedno - isti su.