Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno decki ugodan odmor
Pink Panter grupa, ovaj u bijelom ima slušalice i motorolu za dojavu, znaci ima negdje i izvidnica, završili sve ispod 3 minute bez ocevidaca
Pink Panter 2
Svaka cast momci! Bez oruzija, niko povrjedjen!!! Bravooo 👏👏👏👏👏
Pink panter
Top!
Pink panteri hhah
Što ostaviše onako dobar čekič?
Ovo neki amateri u kačketima xd
Ovo nisu nasi sigurno. Ovo su neki kulturni momci, zatvorili vrata za sobom...
Crni sprej 5 maraka. Ne kontam sto uvijek puste da ih se snima, to je dvije sekunde, malo ga pospricas i deri...bar sam tako gledo u filmovima..al et mora bit furka da gledaju kako su zajebani...sto znaci da nisu bas profi.... A onom ljenčugi mrsko ponjet macolu.
a gazda jesil mozda cuo za sef veliki teški u zidu i sl??
Presumnjivo da je to neko nepoznat odradio.
Nadam se da su ih ojadili neki Srbi ili Bošnjaci
Sumnjivo, pljačkaši znaju gdje sta stoji,znaju sifru rolo vrata, one kutije iz donjih latica kad su vadili, uopste nisu rukama iz njih probali izvlacit tanke latice, nego su ih nagnuli i stresli kao da su znali da nisu zakacene, to im je ustedilo dragocjeno vrijeme, kutije u koje su stavljali nakit odgovaraju zapremini opljackanog nakita, ovdje bukvalno nista nije ostalo. Moj zakljucak je da je ovo dogovoreno sa vlasnikom radnje, koji ima osiguranje imovine, zajedno su u talu
Nije to nista, nama su srbovi upadali u kuce, stanove, autobuse, vozove i bez maske otimali, uzimali pljackali do mile volje.
U roku od minut i po, ljudi odnesoše sve što se dalo jamiti. Brzo, efikasno, profesionalno. Aferim pljačkaši!