Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad niko ne zna da li neko u njegovoj porodici može početi koristiti drogu. Sačuvaj me Bože takvog iskušenja.
Filip Zavadlav - heroj a ne zlocinac
@gooUser1563701828 i da pocne, ima komuna, ima zatvoriti, ima prinudni rad. Ovo se upuscalo i jos osililo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubio momke koji su maltretirali njega i njegovog brata,nadlezne institucije nisu reagovale na njihove prijave.Covijek samo uzeo stvar u svije ruke kao sto bi i mnogi uradili.
Pravda za Filipa ✊💪
Malo se informisite prije nego sto pocnete hvaliti ovog momka. Ispostavilo se da je on bio narkoman koji je ovo uradio zbog svog brata koji je takodjer prodavao heroin. Nije niko nikog natjerao ni na sta ovdje, vi velicate smrti momaka koji su otisli na krivi put te nisu dobili sansu da s njega sidju. Isto tako velicate ove papcine sto kod nas dilaju, mrs
..ma ja...ili je neko lud...ili drogiran....sve su to izvlakuše...što sebi ne naudi !?!? mrš
U Sarajevu se svaka treća osoba drogira i mogli bi im naći razne supstance, spid na 1.mjestu,ali se o tome šuti, gura pod tepih,zlatna bošnjačka mladež samo "kiselu pije" i ide na Džumu, slika se za instagram.... A vamo, gluho bilo, vecina nas zna za situaciju i pomirili smo se stim nazalost
@Sarayevac ..a što moreš srat'...
Droga je zlo, buraz vjeruj mi to. Prvo vučeš pa se pikaš, a onda je gotovo.
samoskrivljena neuracunljivost - actio libera in causa. dakle kriv je koliko je tezak
Treba oslobodit momka šteta što nije još dilera kokno
@el-bake ...ostavio ih tebi...🤣🤣🤣
Lazu!
pa kako je sad? 🤔
Bilo sta da pisete,ubojica,krvnik,bio drogiran,medu narodom je HEROJ.Manite se bezveznog piskaranja i omalozavanja momka,jer branite dilere koje je strpao u zemlju,teska im bila.
Droga ubija.
nemoguce
Sta ketamin radi
Da su oprostili dugove za drogu sad bi bili zivi.. Nebi ih ubio