Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost EU ide u desno. Najveći razlog za to je liberalna imigracijska politika. Tu mislim na ILEGALNE migrante iz Afroazije. Naš narod je od stranaca najbolji jer rade. A ovi ilegalni dolaze da iskoriste sistem.
A što se tiče Janše ovo ne predstavlja apsolutno ništa. Samo sam se osvrnuo na ove imigracije.
Pakistan i Iran dal su oni desno ili lijevo ili nako umjereno potaman?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj ti kliksove formulacije - balkanski Trump. Necete se onda ljutiti ako ja konstatujem da ste vi evropska verzija talibanske sluzbe za odnose s javnoscu
jesi procito tekst?
Kad se dogovore Banke i Korporacije da im Jansa ili Orban smetaju, vjerujte doslovno preko noci su smjenjeni i u bajbokani... medjutim ovi gore pomenuti znaju za to pa igraju po dobro znanim prvilima..
Boze spasi Evropu, kad su je ostavili ovom mufljuzu.
najuspješniji albanac u sloveniji
Govno slovensko
Kako vec jednom ne shvatite evropa je Kršćanska i njima neodgovara da ijedna zemlja sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom bude clanica, tako da Bosna i Turska nikad nece biti clanice . Osvjestite se !!!!!!
Ultra nacionalista, koji bi sve sto je muslimansko ili ima taj prefiks potrao, zatvorio u logore, uz opravdanje da su svi muslimani teroristi...eto dokle je Evropa dosla...jadi moji
Janša Čmar
Top komentar kaze da Evropa ide udesno. Ne bih se bas slozio. Evropska desnica je svoj vrhunac dosegla za mandata narandzaste svinje u Bijeloj kuci, poslije njegovog poraza su fasisti u padu i defanzivi. Pogledajte samo zadnje izbore u jakim EU zemljama, u Njem AfD skoro vise da ne postoji, u Nizozemskoj izgubili jako, u Fra je takav izborni sistem da ce lePen uvijek popusit karu
Ok u Italiji su pobjedili i zemljama visegradske skupine koje se nista ne pitaju. Dakle kljucna je stvar sto je narandzasto govno izgubilo izbore a striko Joe ce vec dovesti stvari u red. Rezultati se vec vide.
Jedina pozitivna stvar za narandzastog fasistu je da sad ima puno slobodnog vremena i moze se posvetiti svojoj najvecoj strasti: yebanju svoje kcerke Ivanke.
Janez je pravedan... samo konstitutivni narodi dolaze u obzir
Da bas ce Evropljani dozvolit da im ovaj lopov i fasista kormiari unijom hahaha. Peglat ce ga na svakom koraku, nego eto dosla Slovenija na red.
Dok je bila Yuga ovaj je bio uijek nasmijan i sretan, a sad u državi 2x2 metra evo ga ko da su sve lađe potonule, tuga i jad
Janez je prije svega islamofob,
nema u tom nista lose. Lose je sto ste vi islamofili s hrlite raditi kod tzv. islamofoba
Gremo Fantje
kuda brodi ovaj plov?