Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast komšije!
Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas. Ne pitaj mnogo, dospjećeš i ti na rđav glas. Putuj planeto, super smo se družili. Nama je lijepo, taman kako smo zaslužili. Iskrene čestitke susjednoj Hrvatskoj. Oni trebaju da nam budu primjer. Počeli su na vrijeme, radili su marljivo, pametno su birali i vlast i trošenje sredstava iz pristupnih fondova. Dok se mi vamo nagovaramo na pomirenja i rukovanja oni su uzeli lopate u ruke i prostrli autocestu od Osijeka do Splita. I mala molba da se ne obazirete na hercegovačke trolove kao što je \"cro\". Iz iskustva znam da su Hrvati s one strane Save mnogo druželjibiviji. Rijeka primjerice ima veliki islamski centar a Livno ne može dobiti džamiju. Znači nije do nas. P.S. Nadam se da Konzum neće poskupiti.
svim hrvatima iz bih sretan put nemorate se vraćati :)
Pogledajte samo kakve ce sto_ke u EU?? Ovo na ovom video clipu je S.R.A.M.O.T.A.: http://adf.ly/3yTas
hvala braco bosanci (izuzev srba,te \"dođose\" ni pod razno nesmatram bracom)oni planirano unose razdor među hrvate katolike i hrvate muslimane vec 65 godina!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/eurozona-ima-jos-deset-dana-zivota-a-za-njenu-smrt-je-kriva-angela-merkel/585953.aspx
Cestitam novim buducim robovima Njemacke i Francuske.
sada ce bosnjaci vec oko mostara preskakati zid kao u palestini hehehh
Hrvatska, sad ce vas oderati. Stisnite kaiseve. Sad ce Hrvati dolaziti u BiH u kupovinu hrane. Ima da vam dignu cijene kroz Euro da zaplacete. Necete vise movi uzimati porez. Znaci samo sto zaradite kroz turizam to vam je. U Bih je jos gore, niti ubira carina niti turizma i puna kuca govana nacionalistickih koa nisu svjsni svoje nesvjesti.
šta je tambura sad ližeš mu da hrvatima a kad si pucao po njima u ratu a i ovdje komentarima to se ne računa marššššš stoko a i PiH će u evropu 2013 ali hidžretske samo polako
realista ne mislim na tebe nego na ovog pod nikom @realista ovaj \"obrazovani i glupi\".
postovani citaoci ovog portala nadam se da ste bar jedanput u zivotu izasli u evropu, da ste barem nekad naucili strani taj jezik, da ste nekad pokusali imati samostalnost u toj evropi da niste samo orali i cistili njihova g.o.vna, jer ako ste samo njima sluzili vi i neznate sta je evropa i zapadni svjet, lijepo je gore ali prosetati tesko onome ko cjeli zivot placa kiriju, i sastavlja kraj sa krajem, kao sto ih je 90% u eu, a rade od zore do mraka. KOMSIJE SRETNO ALI KAD VAM EVROPA NABIJE STANDARD I CJENE TEK CETE SE ONDA PITATI OD CEGA DA ZIVITE A DA NE GOVORIM O SVIM VRSTAMA POREZA. u austriji npr se placa 56% od ukupnog prometa plus radnici, prostor, racunovodja i jos mali milion stvari na kraju ako imas jedan los mjesec uzmu ti sve sto si do tad ostvario, meni nisu ali drugima SU UZIMALI, UZIMAJU I UZIMAT CE UVIJEK, zato kazem sretno komsije, a ovi sto se prepucavaju ovdje oni najmanje znaju sta znaci evropa i zapad nekad je lijepo i presutjeti nesto.
Ulazak Hrvatske u EU je štetan i za Hrvatsku i za EU. Hrvati su bili u SFRJ, pa su je uništili po nečijem zadatku „Stipe Mesić: Moj zadatak je gotov SFRJ više nema“ isto se može desiti i EU samo ako Hrvati dobiju zadatak da je unište. EU dobija još jednu prezaduženu zemlju sa nerešenim imovinskim pravima SRBA. HRVATSKA je već dala strancima najbolje što ima a to je turizam sve pare od turizma dele stranci a hrvatska samo gleda. Složio bi se sa komentarom da je EU režim koji centralizuje moć za koju nema podršku evropljana da bi se narod lakše manipulisao. EU pozva građane da podrže ulazak Hrvatske u EU, mada kolko ja pratim REFERENDUM neće proći, osim ako ga ne zabrane kao GRCIMA.
Ne znas sastaviti recenicu,bas se vidi ko je glup.
Za BiH je bolje da ostane van , sa KM i trgovinskim ugovorom sa EU, poput Svajcarske i Norveske, ionako nemozemo puno promejniti kao mala zemlja. Ja inace imam Svedski pasos i BiH pasos.
@realista , pu pu pu sto dalje bjezi odavde, nedaj boze biti obrazovan i glup poput tebe....a takvih poput tebe je nazalost najvise . i ono prica i mjerilo je necega. Ti si samo mjerilo nicega, e pa se pitamo sto smo tu gdje jesmo....
Braca Hrvati? Vidim puna ih RS.Vidi se ko je g.a.m.a.d, ako ste u stanju \"bracu\" ubit i protjerat sta bi onda nekom drugom uradili. P.S. Brca su vam zahvalna za Dubrovnik i Vukovar:)