Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Srbiji, lider na balkanu. Srbija dominira a EU je uz nju. Klanjam im se!!!
A i kova Qurvetina Frederica tura prste gdje teba i ne treba. Ja EU i hovana, sa ljudima koji su jedva skole pozavrsavali..
Sljedeće što će srbija napraviti u 'regiji' je referndum u tzv RS. Dakle, smao talasju.
Talasas, talasas.Ti si taj koji talasa . Tipcna hrvatska zamjena teza. Prave frku i upiru prstom u sve druga, ponajvise u Serviju koja vam je ovaj put zavukla...
Onaj mali mozak@ Neki od nas nisu zaboravili 93-u i HVO. Ti slobodno lizi noge Hrvatima. Daj im i guze ako zatreba.
Milanović trči pred rudu i bezveze se blamira djetinjim potezima umjesto da Srbiju "nalijepi" ondje gdje ih najviše boli, a to su pregovori o pridruživanju. Tu jedan od zahtijeva Hrvatske treba biti da Srbija može u EU samo u paketu sa BiH, a nikako bez nje. Srbija vrlo nekorektno namjerno servira Hrvatskoj skoro 10 tisuća izbjeglica svakoga dana, a posebno noću, i ja bih ozbiljno memorirao to nekorektno ponašanje i uzvratio kad im najviše bude trebao prijatelj u EU-u. Nema druge.
opet se bavite mitovima i legendama...Hrvatska je u pristupnim dokumentima potpisala da nece blokirati nijednog suseda u pridruzivanju EU.E sad, ako ono sto ste potpisali vama nista ne znaci u tem slucaju imace ko da vas urazumi...samo se priseti slucaja Perkovic i ostali, gde ste takodje izigrali datu rec i potpis.Prema tome smanjite dozivljaj, nikog vi ne mozete da blokirate
Nije to blokada, samo inzistiranje d Srbija i BiH moraju skupa ući u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kuja Milanović podvila rep, eno na Twitter-u hrvatske vlade najavili deblokadu već za danas, najkasnije sutra. E moj konju, pa više si svojom gluposti naneo štete Hrvatskoj nego bilo kome drugom, što finansijske, što imidža.
Pa zabraniti ljudima sa dokumentima da prelaze granicu a dozvoliti onima koji to nemaju je najmaloumnije. Dođeš kod čika carinika i kažeš dobar dan ja nemam dokumenta a on kaže izvolite i sretan put :-).
Ma hrvati su sprdnja svuda. Pisle siptara. Oni su ipak prvi. Hrvati misle da su neki faktor, ali spustice ih njihova eu
Kako se čovjek lijepo osjeća poslije džume, zadovoljan, sretan :) Premijer Republike Hrvatske će lijepo obrazložiti razloge da s*bija sve izbjeglice šalje u Republiku Hrvatsku, a ne u mađarsku, Hrvatska ne može podnijeti tako veliki priliv izbjeglica, a s*bi su zabranili hrvatskim proizvodima da ulaze u Vojvodinu što je udar na ekonomiju Hrvatske i kontamjere su bile neophodne :)
jako bih voleo da imam tvoj mozak..ako nista vise ono barem 1 dan
sa sedžde da ne ustaješ, opet bi ti bilo premalo da svoju poganu dušu iskupiš..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
auuuu pa sta je ovo..meni lici na rok en rol