Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno najviše vjrujem kineskim i ruskim vakcinama. Iza istih stoje države i državne laboratorije. Kod ovih ostalih što se guraju stoje privatnici kojima je u interesu jedino profit bez obzira na posljedice.
EZ zakazala. Treba li bolji dokaz ?
Bolesno ljubomorni na Ruse
Kako farmaceutska mafija kontrolira... Kao sve sto nije britansko USA ne valja.... Kina suzbila zarazu Rusija takođe... Pametnom dosta...
Jasno ko` dan , ovo je strasna politika i pitanje prevlasti u njoj, a ponajmanje bolest, i briga za sigurnost pucanstva. Zato me vise zaboli ona stvar za mjerama i koronom...
Neće nas sunce ogrijati sa zapada prije Sudnjeg dana
da ju je Putin primio, ja bi iste sekunde isto uradio, međutim , ovako, ima prostora za sumnju
Primila mu je kcerka xD
Djelotvornost The lancet je rekao 91.6%, za sigurnost koliko je pfizer-ova vakcina (sa novom RNA tehnologijom) sigurna sputnik je na istom nivou, obe vakcine nisu dovoljno testirane.
Da prvo potrose zalihe astra zeneca brlje, pa makar i umirali ljudi, pa onda tek mozda odobrenje
Sace nasi rec e mi smo htjeli Sputnika bas al eto moraju i oni sacekat pa cemo i mi jos jedno po godine
Evropa provjerava a Srbija uveliko prima.