Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji Brisel i koja kriza u Makedoniji jbte. Na čitavom Balkanu i ex. Yugi sve je uvjek i isto. Kokošarenj otimačina spletkarenje, pljačka, klanje i protjerivanje, što palicom "zakona" što otvorenom oružanom pljačkom. Ova zadnja bila je tenkovska pljacka svega što se moglo. Pa to se radi još od Ilija Garašanin i Zah František "Načertanija" iz 1844godine do dana današnjeg i to po čitavom Balkanu. Samo se mijenjaju i prilagođavaju metode. SANU Memorandumi 1.) i 2.) su samo nastavak iste politike kao i ovaj zadnji iz 2012godine. U to je uključena i najviša intelektualna vršika, cvjerski velikodostojnici i Udba i tužilaštva i Sudovi i mediji i placeni špijuni u svakoj kafani. Glupi stranci to niti vide niti ih boli dupe za Balkanom i nekakvim velikim Makedonijama, Srbijama, Albanijama, Bugarijama...Njih interesuje samo VELIKA LOVA, VELIKI RAČUNI NA KAJMANSKIM OTOCIMA i VELIKE SISE na Jahorini, Paliču, hotelima XXL kategorije i ništa više. To Balkan kokpšari znaju i to rade 180 godina.
Au koga ovi smire taj postane nemiran.
sace i kandidovat za EU 2150 godine
Jesmo li dotakli dno Balkanerosi? BH lideri idu u Brisel, Makedonci idu u Brisel, Crnogorci idu u Brisel, Srbi i Siptari idu u Brisel.... kao mentalno zaostalo krdo koje ide po dozu medikamenata... Bravo...hvala svima sto su od ovog dijela svijeta nacinili sprdacinu i poligon za šupljiranje neiskusnih mladih i prije svega nezainteresovanih EU diplomata
Ako vas oni budu "smirivali" rat vam ne gine...
ote mi iz usta
Delik Went ne sekiraj se ti za to