Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu li vam Vashu lopovsku! Kako vas svaka istina pogadja i to u epicentar pogane dushe i odmah je brisete i skanjate,Ali zapamtite da je pravda vjecito,pobjedjivala,biko koju zlu namjeru kao sto je i sada\"REPUBLIKA SRPSKA\"
on se pobojao daljnih pitanja, pa se kao iznervirao. sta bi tek bilo da je neki pametniji novinar bio tu..prekinuo bi jos ranije...ali steta - bilo bi zanimljivo !!! on nikada nije dao ozbiljni interview - a vjerojatno ga nece niti dati. pogledaj malo hrvatske forume, pa ces vidjeti da nisu samo \"u.s.t.a.s.e\" i \"oni koji hoce veliku srbiju\" protiv njega! (on je sam bio u.s.t.a.s.a izmedju ostaloga, nema sta nije bio!)
Ovoj novinarki treba dat neki manje zahtjevan posao. Ipak imati intervju sa predsjednikom zemlje mora da vodi neka zrela osoba koja razumije sve implikacije svojih pitanja.
Stipe je KRALJ. Jedino su ustase i oni koji hoce srbiju (jugoslaviju) u Kninu su protiv njega.
Sto su genocidni navalili na portal valjda nemaju svoj ili poceli uciti latinicu.Sto neposjetite portal susjedne vam matice smrdije...ah da tamo vas ismijavaju.Za njih ste glupi Bosanci...heheheheh.
ne bi rekao da je glupaca kad je ovoliko uspjela iznervirati covjeka koji se bavi politikom 45 godina i kojemu je i najprovokativniji razgovor sa novinama kao pojesti kikiriki. kad je netko ovako iznerviran, onda najvjerojatnije ima debelih razloga to biti. puno manje iskusni politicari su navikli na ovce, krave, tuke i glupe ljude - pa oni zapravo zive na osnovu takvih koji ih biraju i koji ih placaju placajuci poreze i sl.
JOOOOJ TUKE, KRAVE, GLUPAČE...
Stara gov.nava budaletina fašistička, koja je pjevala ustaške pjesme u Australiji, a sad glumata antifašistu...
Je l cestitala Francuska i integraciju Kosova sa Srbijom? :D
dok vi pijete kahvu i pravite baklave srbi jacaju i pripremaju tvoj kraj, al nemoj slucajno procitat kakv knjigu ili novinu, bhdani su ti sigurno nemoguci razumijet...jadni bsnjaci al ce te dobro pokenjet srbija i genocidna tvorevina, a neka ce kad cekas sta ce ti tihic rec da radis... srbi straze grob deda draze a eu-a joj daje milijarde ueura za to...nemoj se ni slocajno probudit, nemoj slat svoju djecu na univerzitete, nemoj..., ti danas radis za srbiju samo to sto ne vidis, sutra ce ti srbin rec da si srbin i ti ces vjerovat ko sto to i danas vjeruju pola \"posrbljenih bosnjaka\" po srbiji i genocidnoj tvorevini.........;
Jadan je taj kom je siptarska mafija glavna podrska!!!
Sve su ti nade pokopane 1804.!!! Selam, pusi lulu mira!!!
Preko 200 godina kako smo vam hebli turke i bagru nagarili sve u buljucima!!! I danas jedan Karadjordjevic, Bog ga pozivio, stoji u Orascu!!!
Predsednik Francuske Nikola Sarkozi čestitao je predsedniku Srbije Borisu Tadiću Dan državnosti Srbije - 15. februar i poručio da je Francuska podržavala i nastaviće da podržava Srbiju na putu evropskih integracija. \"Vaša zemlja je, zahvaljujući svojoj upornosti prešla tokom protekle godine suštinske etape na putu ka Evropskoj uniji. Iskreno se tome radujem i pozivam Vas da nastavite da ulažete napore u tom pravcu\", naglašava se u čestitkiSarkozija. Francuska Vas je podržavala i nastaviće da podržava Vaše napore na putu evropskih integracija, istakao je Sarkozi u čestitki, koju prenosi Pres služba predsednika Srbije. \"Imajući u vidu istoriju, značaj i uticaj Vaše zemlje, ubeđen sam da ćete joj omogućiti da odigra u potpunosti ulogu koja joj pripada, u cilju jačanja mira i nastavka procesa pomirenja na zapadnom Balkanu\", poručio je Sarkozi. On je izrazio želju da dugo prijateljstvo i poverenje koje vezuje Francusku i Srbiju omogući tokom ove godine i jačanje bilateralnih veza.
On ce zavrsiti u bajbuku, to je sigurno. Samo da se on skine sdrzavne sise i sve ce se istjerati na cistac. On je jos uvijek na poziciji da moze svakog ko mu stane na rep nauditi. Ali kad mu se ukine imunitet bit ce on pljuvan na ulici, upamtite sta vam kazem. Moja mu je najveca zamjerka losa ili macehinska politika prema bosanskim Hrvatima a na korist najbrojnijeg i najjaceg \"naroda\" u BiH. Simptomaticno je i cudno da u isto vrijeme simpatise i siipttare koji su takodje muusslliimmaani. Ima tu nesto. Znam da mu shipci finansiraju politichke kampanje ali zasto je vezan toliko za booshnjaakistance? On uz srbe na svakom koraku napada i herc.hrvate ali ga naravno briga za bosanske hrvate a pogotovo za srbe koji su takodje dozivjeli zlo i na kraju egzodus od svojih komsija booshnjaka. cudno!