Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaju se još glasovi iz Buća Potoka.
Možel neko napisati put kako Željo može doć do titule?
Neka kopiraju Sojica ..... https://youtu.be/V7i9cPEni2M
@Kontas?! Nikako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koliko dana traje ovo brojanje
Situacija je napeta ko u caffe aparatu
Samo uporediti kartu iz 2016 i sve je jasno. Manje više sve je isto, sad se lome Wisconsin i Michigen. Prošli put su bili crveni, sad vodstvo imaju plavi. Arizona je prešla iz Trumpa u Bidena.
Uzece Biden Viskonsin, Nevadu , Micigen , a i Pensilvaniju. U Pensilvaniji ostala dva najveca grada da se prebroje, a tradicionalno su demokrate, Filadelfija i Pitsburg
tjesno ko u šipku
Nismo u stanju sebi izabrat poštenog i kvalitetnog "vođu", a Amerima bi objašnjavali i u Ameriku se razumijemo!
Utrka je tijesna. Nasi mediji mjesecima objavljuju "vijesti" iz kojih treba zakljuciti da je Tramp glupan kojeg ismijavaju i da nece dobiti ni glasa. Povik svake spodobe protiv njega se objavljuje, a -kriv je i kad izjavi "da se dobro osjeca". Iza svakog predsjednika su mocnici. -Struja Trampovih protivnika je veoma opasna za covjecanstvo.
@cujipocuj Svako normalan vidi da je Trump narcisoidni psihopada. Ja ne znam šta drugi vide.
Jarcedoli odlucuju
Kad si u Nevadi - ne vadi.
nikako
Gotovo je, Bajden dobija, samo što to naravno ni jedan ozbiljan novinar neće objaviti dok god postoji teorija da ne bude tako. Slikovito je prikazano na CNN. jedina sličnost između nas i SAD - absentee votes - glasovi putem pošte.
Gotovo je ovo treba biti realan. Na ovim postotcima prebrojanih glasova teško se šta može okrenuti.
Odlučit če izgleda poštari
Vrhovni sud
Vrhovni sud ----- 7 od 9 su Trump ovi, nebitno je koliko ovaj mladjahni izazivac dobije
Bien ako ostane u Wisconsinu, Michiganu i Nevadi, ne treba mu ni Pensilvanija ni Sjev. Karolina ni Georgia. Igra je gotova. Trump mora preokrenuti ili Wisconsin ili Michigan ili Nevadu.