Nastavljeni protesti Srba
0
EULEX ponovo upotrijebio suzavac na Kosovu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto jeremicu supcino;rijesaji ti svoje probleme a;kosovo je jedan od njih pa onda vojvodina pa sandzak akobog da.ma tu je to sve. srbija do tokija a sve manja ko nokia :)
ha ha ha al ih levate..neka neka tako im i treba, i nisi zasluzili nista bolje..hoce oni VELIKO SRBIJU sa pola bosne i hercegovine i dio hrvatske..jos samo kad ukinemo RS-genocidni i mirna bosna..
\'vako bi Slobini nas handrili da nismo na referendumu podržali nezavisnost. Istina sad nas handre naši ali dohakaćemo mi njima. Po zakonu.