Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Srbo 13.09.2010. u 11:45 Zato imamo Gay Paradu ..
jes ga S.R.B.I puse svuda u zadnje vrijeme: UN rezolucija,Mitrovica, kosarka...........
Vako gledano uz pivu i čips ovo neće na hajr na dobro
Sta se to EUROSEX uplasio hahahahahaha
\"povrijeđeno šest osoba među kojima i pripadnici EULEX-a \" E u tome grmu lezi zec. Prrrrrrrpaaaaaaaaa! E pa djeco, nije vam to Diznilend. Znate gdje ste dosli. Sto bi rekli Ameri, ako vam se ne svidja, vratite se odakle ste i dosli. Problem je samo kako cete dobiti svoj dil od gudre ako odete i kako cete prati lovu preko Balkana.
Sta bi gde se god nepostuje zakon intervenise sila, samo sto to neko nece da shvati kao normalno, pa onda se sukobi sa svim sto je zivo. Umesto da izvinjenje bude preduslov za korak ka boljem, ono se bavi mitologijo, pa eto vam...
dragi srbi , nadam se da znate o kome je rijec kad se na ovim prostorima pa i dalje upotrijebi rijec agresor