Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve neke VELIKE zemlje na Balkanu, a ne zna se ko je veca fukara
Pobjedom Želje
izvinite braco bosanci mene mi albanac babo mama bosanka,i zivim u makedoniji,jedno cu vam reci dok svi ovako razlicno mislite necete nikad nista imati uvijek bit ce te u rukama srbima mozete se uvjerit sa razlicite komentare jedan kaze bravo drgui psuje albance il ste za bravo il niste zato alabnci postigli ono sto su danas postigli i postignut ce puno vise jer svi jednakvo razmisljuje nemam nista protiv bosanaca (MUSLIMANIMA) ja cak i volim vas.vijerujte da albanci vas iz bosne puno postuju i vole nemojte nasjedat na srbske propagade.a oko makedonaca to ti je isto srpsko govno ne zivite ovde zato neznate.pozz iz skoplja
svi su mi drazi od smrda i dobri bantu crnci, samo smrdi SIKTER !
Je.bte se i vi bosnje kako vam je rekao Erdogan pa necete imat problema sa Smrdima....
LONG LIFE USA!!! mislim na United States of Albania:))))))))
Pa normalno u svakoj normalnoj, demokratskoj i slobodnoj drzavi narodi imaju pravo obiljezavanja recimo svojih maticnih drzava i zastava svojih sunarodnjaka ili naroda istog etnickog porjekla. Kao primjer Bosnjaci iz Sandzaka imaju pravo da u Srbiji recimo obiljeze 100 godisnjicu drzave BiH. Srbi u BiH imaju pravo da obiljeze 100 godisnjicu Srbije. Hrvati u BiH imaju pravo da obiljeze 100 godisnjicu drzave Hrvatske. Albanci iz Makedonije imaju pravo da obiljeze 100 godisnjicu drzave Albanije. Makedonci iu Albaniji imaju pravo da obiljeze 100 godisnjicu drzave Makedonije, Bosnjaci u Svedskoj imaju pravo da slave, organizuju manifestacije i dizu svoje zastave i parole na proslavi recimo 100 godisnjice BiH, itd, itd. Najvaznije da na takvim manifestacijama nema fasistickih govora, velicanja fasista, govora mrznje medju narodima i poziva za djelenje tudjih teritorija.
U Srbiji je na ovu vest bilo 30komentara i ljude zabole, mi znamo da vise Srbiji ne smeju dda prismrde, uzeli su s Amerima to sto su uzeli, i vozdra momci, u presevskoj dolini ih ima citavih 40k, sa tendencijom smanjenja, ni u MK ne smeju da prismrde, zato sto je MK u nato, i ne sme niko da im cepka drzavu, ovo je provokacija, ali propali su, AL ima na popisu 2,7 miliona u odnosu pre deset godina kad je imala 3, ima veci pad stanovistva od Srbije, da da, pogledajte nemojte samo da verujete medijima, oni su propali, ali tek ce da propadnu, kad ih puste AMeri, drugo u Grckoj ne smeju da pisnu za nikakvu veliku AL, ovi bi ih sahranili, ni u Srbiji isto tako, kakav leskovac bre kakav Nis, sta pricate vi? AL zajedno sa Kosovom, ima povrsinu od 41k, sto je manje i od Bosne, cak i sa zapadnom makedonijom se jedva stize do 50k, znaci i ta velika AL je dosta manja od Srbije, tako da ne smarajte se, ne smeju oni vise nista ovde, to sto su iskoristili zahvaljujuci amerima to im je.
Pjevaj i o posavini malo:) Kako traktorče i hrčci bježe preko Save:)
TRAKTORIJADA Što se ono iz Krajine kreće ; Da l\' su zvijeri ili ljudske glave ? Na leđa su uprtili vreće - To su Srbi, djeca Svetog Save ! :-) Ljuti vuci čuju se sa brda , Crna vrana sa krilima mlati , Obletava iznad srpskog krda ; \"Bjež \'mo ,braćo - dolaze Hrvati !\" Trče Srbi, k\'o šepava kuja, Svud je metež, panika i vika. Odnijela ih hrvatska Oluja, Bježi Rade i s njim deda Zika. Četir\' ljeta lagali su Srbi Četir\' ljeta radili su sranje Svaki pali motor i traktorče Za Beograd - prepali se Franje !
Kako vas prvo nije stid da pisete samoproglasena drzava, kad veoma dobro znate da vise od 92 drzave su prihvatile nezavisnost,,,, Pa bolje bi bilo naklonit se Kosovu nego sto neznate za ciji se rep uhvatiti,,,, I kako da ne slave, zar ste vi ti koji ste dozivili genocid i dalje lizete srpsku guzicu, a psujete jedan narod koji je takodje pretrpeo i genocid, teror i sve sto niko normalan ne moze pomisliti, i sada je na slobodi, ima slobodno skolstvo zivot i sve u normalu... UGLEDAJTE SE NA HRVATSKU! Sram neka vas je!!!
mosnjaci i albanci braca...dva najjadnija naroda u evropi...o da...i ku.rv.ati... umnom dosta..
makedonija je drugacija igra od kosova. makedonija je teritorija koja se svidja i bugarskoj i grckoj...siptari, mnogo pocinjete da se dirate... osim srbije, i druge \"regionske sile\" pocece vam se zamjerati...manja srbija je ok, ali velika albanija nije...nemojte da bude kasnije po guzi...
Danas se je Albanija s Kosovom ozbiljno približila površini Srbije ahahahaha
Poštovani bosanski čitaoče,ti što bacaš drvlje i kamenje na ponositu državu Albaniju i način na koji ona proslavlja svoje tradicije i svoje bitisanje,kada stekneš toliko nacionalnog identiteta koliko ga imaju veliki nasljednici Skenderbega,ponosa,dostojanstva,digniteta,i još puno lijepih osobina koje krase albanski narod možda onda tvoji komentari budu izgledali malo drugačije.
Cestitke braci Albancima na obljetnici.Bosnje bi dosta mogli nauciti od Albanaca.Prije svega domoljublje a ne cim je prvi metak zapucao u Bosni bosnjaci strugnuli vani.Opet drugi sa Smrdima, vidi pod Krajina i Abdicevci.Treci po podrumima cekaju da im zene izadju da ih oslobode.Cetvrti se mole da ih Amerika i zapad oslobodi i intervenira.Peti ne znaju jal su posli jal dosli.Jedini koji su malo vise znali su pastiri stada koji su drpali i slagali pare i na njima ujedno spavali , trezoru narodne(ovcarske) banke.Bosnje, tisu misu cipela okrenuti Albancima ne mozemo koje smo smetlje.Da Smrdi krenu ponovo ne bi ostala dva insana od nas bosnja u Bosni da brane grudu.Kome Bosnjo da drzi moralnu pridiku nakon svega ??!?
Čestitke Albancima na 100 godina Albanije. :)