Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeremic postaje sve veci i veci teret za srbiju.
boli me k.... za geja Kacina i EU - Mladic je Mladic.
Poslije svakog zareza ostavi slobodno mjesto pa ti nece onako poloviri rijeci.
AKADEMIK I pipo4EVER su jedan te isti lik i SJEDE U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISU KOMENTAREE. ZATO NJIHOVI KOMENTARI GLAT \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE..
D o d i k i B iljana su obecali da ce naci one koji su mucki u b i l i Knezevica, Mauzera i mnogee druge, kao da ce i p o h a p s i t i sve r a t n e p r o f i t e r e medjutim SDS v r h u s k a im je zz a p r i j e t i l a da CE ONI BITI SLEDECI NA LISTI, i oni su se pridruzili SDS-u u P LJ A C K naroda i Republike Srpske sto traje i dan dana..
@PIPO tj minhen hajde bolan potpisi se svojim nikom,ne kradi i dalje tudje,al sta ces to je vama srbima avatarskim nebeskim genom preneseno!maloumnici,manipultaori,kukavice,bijedne zmije koje samo znaju optuzivat druge oko sebe i to LAZNO,hinje jedne primitivne! BIh\'ever!
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO BA.LIJSKO!
Jelko POKAZO si da si COVJEK prije sveg!Svaka cast legendo!sve zrtve nacisticke srbije ti se zahvaljuju! Gradjani EU-e nebi nikad dozvolili ukidanje viza nacistickoj krvolocnoj srbiji da su se pitali! Nacija koja se ponosi krvolocnicima nemoze bit normalna! BiH4EVER!
S r p s k e h e r o j e su p o b i l i Karadzic i kompanija za vrijeme i posle r a t a... Medju njima su dva najveca imena koja su se slavila u srpskom narodu; M a u z e r i K n e z e v i c.
Svaka cast Jelko!stavio si naciste srbe tamo gdje im je mjesto!kolektivno bolesna i krvolocna nacija!!
Srbi u BiH ne slave Karadzica niti Mladica jer su svjesni a su oni pekli volove i svercovali sa Bakirom, A l i j o m, K r v a v i m Harijem i ostalom SDA b a g r o m, dok je srpski narod k r v lio u borbi za opstanak... Jadovana i Mladica slavi g a m a d po Srbiji koji su rat gledali na televiziji i navijali, dok je Slobo p lj a c k a o Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu i odnosio k r v a v e pare u kiparske banke...
ako nastavimo strasiti obrazovani svijet sa crvenim petokrakama od sjeverne korejskog jedno partijskog fasistickog sistema, nece srbija imati problema sa mladicem kao nacionalnim herojom....
@@Smjesno odes u hotel Bosna u Banjoj Luci i kazes portiru POSLO ME MILE DODIK
Pusti srbe sada, ko ih je.be... nego pomozi ti meni moj muslimanski brate kako da ja nadjem pravovjernu djevojcicu od 9 godina, istinsku muslimanku za ozeniti?
kako se naci srpske pedercine provaljuju na ovim komentarima, heheheh ukinuli im vize ko fol a nijedan da prne dalke od svoje vukoyebine da malo vide svijeta da se obrazuju ma kakki to sve pdercina do pedercine kune se u ratka mladica i zdere krmetinu i podriguje i takav primitivac hoce u evropu