Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno ce im i novcane nagrade biti polozene za pocinjena zlodjela,od strane stare kurve Europe,na njihove vec i onako skromne bankovne racune koji su vjerovatno protegnuti sirom svijeta.Mogle bi im se dati i diplomatske putovnice da lakse posjecuju zlotvora qr. Dabica .
joj groba, vidi kaka je!
drogba,fino sam ti reko na pregled.
Jebo majku zlocin je normalna stvar, ciniti zlocine isto tako, bit zlocinac je biti privilegija. Dobijes dzabni zatvor, karte za familiju da te posjecjuje sengen vize. Ma delux do bola. Dok nasi hudnjaci cekaju pred jebenim ZEU ambasadama da im daju vizu da odu da dahnu dusom da vide bar nesto od svijeta - zlocinackoj porodici se daje grant za prelazak teritorija. Jebem ti pravdu i zivot
Da vas sve redom hepekiram pa da odemo na crtane filmove na po jednu travar\'cu pa dok se boje ne rastope. Jebem vas natakarene.
Bruno jebo li te hare, jesil cuo
Nacionalnost su englez, danac, spanjolac, japanac, kinez, nijemac, islandjanin, irac..............a srbin je DIJAGNOZA!
Kazes \"njiha\". Nema sta pismen svijet ovdje gostuje. Toliko pismen da me bude stid sto sam se rodila \"tuten\".
More,moreI NJIHA,ljubim te pismana, ali prije treba dozivotno zarvoriti Hareta
oh steta zatvorite i njiha :D:D