Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasta nego odlicni! Tamo ide turski keš! Bosni sadaka i hurme! Hebo li vas otac i jednog i drugog!
Dok se general Mašović dočekuje u fabrici Bajraktara, i dobija donaciju 60mil. KM, Vucic ne zna pred kim ce prije klecati, Francuzima ili Turcima....
pa docekao ga kao svoje dijete. mozda i bez 'kqo'
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srbiji fabrike a Bosni mahsuz sellam
Mašović se dočekuje u fabrici Bajraktara, OSBiH dobija 60mil. KM pomoći od Turske, investiraju 70mil. KM u industriju baruta, dok Vucic trči da kleči pred Francuzima i Turcima
Pa vi moji dobri Bošnjani budite turkofili Srbima fabrike a Bošnjacima tespihe. Ovako su nas izdali 1878 a izdali su nas i kad je bio pokret za autonomiju pod slavljenim Gradaščevićem, a Srbima su bili dali tada autonomiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi u Bosni kukaju za Hrvatskom za Srbijum jedan dio za Turskom ali od toga nema koristi. Dok ne nestane intelektualnog primitivizma nece biti bolje. Hem smo nerazvijeni unistena privreda politicari razuzdani neosvjesteni i umno blokirani.
Ovaj predsjednik Erdogan takode se ponasa kao sto je bilo za vrijeme turske nagraduje srbiju a bosnu u zadnji plan. Nas interesuje podsticaj ekonomski razvoj i dobar standard u tome da nas turska pomogne i to trajno jer nas je davno ostetila.
Po prvo selam znači na našem mir i spas a sada o pomoći Turske: Dostupni podaci govore da je do sada Turska investirala više od 250 miliona eura u BiH, a TIKA realizovala projekte u iznosu od 150 miliona eura. Najznačajnije investicije koje su premašile preko 1.600 zaposlenih su one u Natron Maglaj, lukavačku Sodu, te u bankarski sektori kroz Turkish Ziraat banka", rekao je Momčilo Komljenović iz VTK BiH. Te u poljoprivredi i drugo granama imate više na netu.
Prodat ce nas turcin zbog Bakirove vasalske politike, ko birvaktile, na davnom berlinskom kongresu 1878.
NA RAPORT KOD SULTANA, HAHAH KAD SULTAN POŠALJE FERMANA USTAJE SE SA RUČKA I NA NOGE SULTANU.
Okupatorski placenik Vucic kao što su mu bili propranolol djedovi u vrijeme Turaka kao I sad, dosao na noge okupatoru BIH da ga plati za još više destrukcije I urusavanje BIH.
Samo Sankcije Srbiji Smiruju sve na balkanu.
vucica su nagazili dobro pa je odmah odletio TATI da se zali kako bi ovaj uticao na bosnjake ... kako on to vjesto laze i petlja tamo .... suvereniteti integritet manjeg entiteta .... treba jos vise da ih se nagazi i da se svi probosanski orentirani dignu i protestiraju po cijelom svijetu a najvise u Sarajevu a ne da tao izadje 2 ljudi a ostali sjede kod kuce i smiju se kao da ce ih sutra neko doci braniti .. stoka se nakotila u sarajevu i nema vise onog otpora gradjanskog, ...
Ova najava da turcin razgovara sa bh liderima je nista drugo nego dogovor srbina i turcina, da se ceka na njihov ko bejagi dogovor, kako bi se izbjegle sankcije srbiji i rs. SIKTER LAZOVI.
Ovaj opet prica o nekakvom sastanku lidera. Koji lideri- dvojica bojkotuju i ucjenjuju, a treci se lazno predstavlja i nema nikakvu institucionalnu funkciju, osim da predstavlja pleme ili muslimane kako nas shovinisticki zove Dodick. Uz to Vucic nije dao nikakvu podrsku suverenitetu BiH, a govorio je o integritetu BiH, ali i RS. Koji RS integritet, pa nisu drzava. Toliko o Brki, ublehi i susretu dva diktatora
Dva diktatora, zato i imaju odlicne odnose. A takodje obje drzave su pocinile genocid pa imaju valjda zajednickih tema za razgovor.
ova dvojica ko sijamski blizanci
Eh gdje nam je Zmaj od Bosne.
Uzmite zmaja od šipova,i on je neki k....v zmaj 🤣🤣😍😍
Stvarno raja u Sarajevu ništa ne konta. Uskoro ćete imati priliku da birate srpski ili hrvatski pasoš kako stvari stoje.BH kao neka država ne postoji znate vi to dobro. Pa ne možete godinama sastaviti vlast u federaciji,a maštate o nemogućem. Ovo BH na papiru što postoji ,to je Bakirova i Milina mašina za pare.
Kako vas nije strah Boga da lažete na Tursku... Sve su Bošnjacima izgradili što su Srbi porušili od Starog Mosta, Aladže, Ferhadije, mnoge škole, mektebe, parkove i druge ustanove u koje vi niste uložili ni marke a ne biste ni pola marke dali bijednici. Uložili su u vojsku 80 miliona, dali izvoz mesa iz BiH, dali medicinsku opremu, poljoprivrednicima beskamatni krediti, povratnicima poljoprivredna sjemena i druge humanitarne aktivnosti. Hvala Turskoj i turskom narodu i Erdoanu.