Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa nema tih špijuna u Bosni, Srbiji, Crnoj Gori i Rvackoj...
Pa sta ce im pored Dodika i Čovića
A zašto kažu da su imali brdo para da je Slovencima trebalo par sati da to izbroje? Što će im tolika gotovina? Pa da mogu plaćati korumpirane političare sa Balkana da mogu plaćati korumpirane sudije tužioce novinare sve neke službenike da dođu do nekih informacija, pa jel nedavno isto u Beogradu izašao onaj snimak onog špijuna sa koferom para
Zato dok je Tito bio živ nije mogao da vršlja po zemlji svaki ološ, da pljačka zemlju svaka fukara, da širi nacionalizam svaka, seljačka šuša, narod bio rahat od, svjetske i domaće bagre, nije bilo ubistava ni, samoubistava, pedofili, silovatelja, kažu nije se smjelo pričati, evo Dodik donio zakon da se ne smije ko biva kleveta ti, znači oma oraha u džepovima ali zabranjeno pričati, tako nam je baš Tito bio "" diktator"", evo glupom narodu od, Vardara pa do Triglava
vjerovatno ni djeca nisu njihova nego im dodijeljeni kao bebe
Mayer su jevreji
Janšini tovarišći , njemu je išla ta gotovina! Mileta nema ko uhapsiti kod nas, on nije špijun nego javni ruski urac.
Original The Americans
Pa opste poznato je za njih.Svaka ambasada njihova je puna takvih.Pa u Crnoj Gori su ih pofatali ko zeceve za Drzavni udar.
Od 40 ruja bar 30 su spije.
Zamislite sta ih je u Sarajevu ali ko ce ih kod nas otkriti, nasa policija ili OSA? Hahahaha
jadna djeca, zivot im se izvrnu naopako.
Nisu oni nista spijunirali, vec ovi sluze da tajkunima pare iznose iz rusije
Šta je i kako je tek kod nas, pored pravoslavnih i katoličkih petokolonaša. Dobro ovdje išta funkcioniše. Bošnjo je fenomen.
Svuda na zapadu se prate i hapse ruski spijuni. S druge strane zapad podrzava i nagradjuje putinove ljude u BiH.
Javno lincovanje !
uredno