Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je druga najveca srpska teretana, prva je u Hagu :)
ispuhali "junacki" misici :)
Sve to stoji kad je u pitanju fasizam i nacionalizam.Al brate mojne se rugat,evo i nama se otkida tzv. RS :)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
papci
jedan pirke je morao da bude ubiven
'Vako su davne 1389 car Lazo i Kobilic bildali pa odose na Kosovo i bezbeli dobise po turu i oni i zene im. Samo se vi zajebajite karavlasi mogli bi vi opet dobiti porciju.
al im je ova piletina na plakatu nesto mrsava. Pa kad im ode vojvodina ima da postane nevidljiva
ZASTO VI PJENITE TOLIKO. VI MUSLIMANI U BIH OTVARATE TERORISTICKE KAMPOVE UMESTO TERETANA. SRBI VOLE SPORT,MUSLIMANI TERORIZAM I TU NEMA NISTA CUDNO. SVAKO PRAKTIKUJE ONO STO MU JE U KRVI.
Opet se bude stare simpatije ,samo da ne zavrsite kao i mali milosevic kad je poceo govore drzati na Gazimestanu, da se Srbija opet ne bude smanjivala..
Mnogo ljudi tamo se sa ovim uopste ne slaze,i znaju da ce od ovih istih praznoglavaca samo dobiti glavobolje,nadam se da ce imati snage pa da budu glasni i jasni te rijese se ovakvih gluposti inace nece smjeti ulicom proci uskoro. Mislim svaki put kada se na Balkanu koristi termin"zdravi nacionalizam"zna se otprilike gdje to vodi. Neka se ne preda Bg. ovakvim idiotima i neka se ne uplasi te popusti ovim nasilnicima,rasistima a bogami evo i nacionalistima.Svasta.
Gareth_Bale 03.11.2013. u 18:32 "Svi cetnici jesu srbi" Neće jezik na krivo, za medalje si.
@Garet "Svi cetnici jesu srbi, svi teroristi nisu muslimani, a to je CINJENICA" Da, to je činjenica da si glup. :) Rijetko sam naišao na toliku dozu gluposti dok nisam malo diskutovao sa tobom, najgluplji si lik na Klixu zvanično, čestitke. :)
Čim se članak tiče bilo čega što ima veze sa Srbijom ili Srbima, značajan broj kliksovaca ima ogromnu potrebu, da iskaže svoju nevjerovatnu "ljubav" prema istima.. Stvarno zanimljivo..
Dakle lanac nacionalističkih teretana po Srbiji, nešto novo?!
Srbi
ipak su srbi, pravoslavci
Beograd, neka vala otvaraju šta god hoće. Njihova stvar
pa nije u sarajevu otvrena nek rade sta hoce u svojoj zemlji joj klixovih nebuloza
Nevjerovatno imbecilan naslov... Tipicno kliksovski... A niko ne pise o 350 dzamija samo u Sarajevu!!! Jadni ste!!!
Smradu jedan jesi ih ti to prebrojao šta ti Dzamija smeta kakve veze ima Dzamija ili Crkva sa teretanom budalo idi ubi se nacionalisto
sta reci, koljaci ko koljaci, hrabri nad nejakim i slabim
Balijo pitom.
bil tako baljezgo u mojoj blizini