Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ovaj jos gori od onog naseg levata Hadzikadica koji ne zna da promijeni gumu.Jos nafuran da bi “ neko morao stati da mu promijeni gumu”hahaha,pravi bundalo
Pa i Kolinda je sa americkog, ali ne univerziteta. Hrvatska je americki sandzak, samo da postave novog bega da upravlja kmetovima.
Najbolje da komsic kupi stan u zg, kandidira se za predsjednika hrvatske, dobije i obustavit ce peljeski most, stvar oko otpada, problem buskog jezera i islamizacije hrvatske
Ha, nikad se ne zna… I Mesic je svojedobno krenuo u kampanju kao totalni, bas totalni autsajder, pa je suvereno pobijedio u dva navrata. Ja mislim da Kovac mozda vise cilja na opce izbore koji ce doci naknadno s obzirom na impozantan CV jer ovo mu je onda prilika za predstavljanje, ali nije nevazno i to da svatko tko predje 10% (?) dobija pozamasnu svotu novca od drzave. Kako god, welcome aboard!
CV ne moze biti impozantan,croatinho bas si nepismen
@Croatinho Mesica je pogurao Katarski kapital da za sitne novce izda nacionalne interese , zato su mediji gurali izdajnika podmazani katarskim parama a u europljanima je odgovaralo da zrtvuju hrvate da bosnjaci ne bi dobili islamsku drzavu (kontradiktorno do kraja ).
uzaludna kandidatura, samo podobni HDZ-u mogu da prodju...
Dobro došao prijatelju ali ... Mnogo je lakše organizirati kampanju u medijima (jer su obavezni) kad si već predsjednik nego kao "autsajder". Kolinda je već pokrenula kampanju iako se zvanično nije objavila kandidaturu za drugi mandat a što će učiniti u ovom najsvečanijem trenutku za Hrvatsku . U drugom krugu je čeka Milanović ili Škoro ali nesumnjivo sa nekih 52-55% glasova u drugom krugu - ide ka novom mandatu.
@Otrovano Dragi gospodin Kovač zna ,kao ekonomista zna da predsjednik/ca Hrvatske nema nikakvih ovlasti glede ekonomije osim kritike i preporuka a to nisu de jure ovlasti.
"PREDSJEDNIK vlade Andrej Plenković danas je u Sinju poručio da aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović neće u iduća dva dana službeno objaviti svoju kandidaturu za predsjednicu države, nego da će to biti nakon Sinjske alke i proslave Dana pobjede u Kninu." - index.hr
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno!