Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu gradirt će se!
maloprije na federalnom dnevniku kaže Komšić da Hrvatska uskraćuje BiH pravo na njene ''TERTIORIJALNE VODE.''E zna li itko šta su te ''TERITORIJALNE VODE''kako se onaj magarac izrazio?
Svi koji imaju nešto protiv Bosne i Hercegovine, probali su odavno da je podijele, okupiraju, rasparčaju... Niko u tome nije uspio i neće. Svima smo vidjeli leđa. Od ugarskog kralja Ludovika, preko srbijanskog cara Dušana, do Pavelića, Tuđmana i Miloševića. Svi su oni pokojni, a Bosna i dalje prkosno stoji i postoji, pa CRKNITE GADOVI MRSKI, MI BOSANCI NIKADA NISMO OTIMALI VAŠU ZEMLJU NITI PALILI VAŠE DOMOVE, ZA RAZLIKU OD VAS GAMADI UŠLJIVA. NE NADAJTE SE DOBRU, JER KO HOĆE TUĐE, SNAĐE GA BELAH PA MU NI NJEGOVO NE TREBA.
e da ga hoće sagraditi srce bi mi bilo ko trebević samo zbog kvazi novinara sa klixa i onog ševala iz kvazi pomorskog društva sa vlašića
@kikser svaka čast na komentaru, nasmijah se od srca , "onog ševala iz kvazi pomorskog društva sa vlašića", ovo je najjača što sam je čuo od davnina, ha,ha,ha, svaka ti dala kralju!
Zavisi: Ako ga isporuče-gradit će ili most ili nešto drugo. Ako ga ne isporuče-gradit će qratz!
mislim da će ga isporučiti nakon natezanja od oko mjesec ili dva,...... a most će se vjerovatno graditi, kako je oni hajdaš rekao sredinom iduće godine, hebi ga 2015 izborna godina
Rekoh: niti odlučuje Hrvatska niti Bosna.
Koje gluposti. U svakoj normalnoj zemlji, ne da ne bi bilo studije izvodljivosti, već bi jedina vijest bila pokretanje spora pred međunarodnim sudom, u vezi sa narušavanjem prava na slobodan izlaz u međunarodne vode. Međunarodno pomorsko pravo je vrlo jednostavno i jasno dalo svakoj državi koja izlazi na more neotuđivo pravo izlaska u međunarodne vode, koje se računaju 12 (nautičkih) milja od obale. Tačka. Nikakav most ni da je 6 kilometara visok ne dolazi u obzir. To je klasični primjer narušavanja naprijed navedenog prava. Tačka. Ali hajvani se umjesto suda konsultuju sa grabežljivcima iz susjedne Hrvatske, sa EU, sa svima osim sa nadležnim i meritornim. To ima samo kod nas. Zato se sve i zakuhava i zapetljava i pretvara u političku farsu i trgovinu. Jadno. Još jedan razlog za uklanjanje nepodobnih i nesposobnih BiH "politčara". VRATITE NAM USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, DA POMOŽIMO SA NULOM OVE HAJVANE!
a sa čim bi ti plovio po moru sinjemu, pa ni trajekt nemate, a kamoli nekakve ozbiljne brodove................i kako bi zabranio hrvatskoj da nešto gradi na svom teritoriju........samo dižete tenzije bez ikakve veze, a to nam se svima može obiti od glavu, jer hrvatska je i u eu i u nato, a gdje smo mi.......u p.m.
Mirsade bježi, glup si. Šta ti kukavče znaš, šta je međunarodno pravo mora i sl. Bježi jado i fukaro i poklopi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Mostove treba graditi, ali ne po svaku cijenu, ne razumijem zasto se ne pravi tunel ispod mora, navodno bi bio jeftiniji i ne bi bilo nikakvih primjedbi na to. Cini mi se da je ovo malo vise cerecenje macke.
Most se nemoze graditi bez konsultacije sa Bosnom i Hercegovinom.
samo Klix od svake vijesti pronađe još 500 podvijesti i sada 3 tjedna samo o mostu opet..
samo bez veze potpaljuju vatru i dižu tenzije........ako će se most graditi, gradit će se, mi smo tu nebitni