Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska za sve bos.njake, posebno one u livnu , srebr.enici , bratuncu, prijedoru i banja luci....
al zato su i us.tase iz zap. herce.govine napredovale u usta.stvu i nap.adima na isl.am , dža.mije i IZ.....nevjerovatno....i niko ne reaguje,,,,,gdje je sad visoki predstavnik da zastiti boš.njake, gdje je helsin.ski komitet, gdje je MZ itd zamislite da npr. bos.njaci na ovako pr.ljav nacin nedaju hrv.atima da grade crk.ve ?? hej....mozete li zamisliti ovo.....sta bi bilo onda ?? odmah bi reagovao i visoki i niski predstavni i vat.ikan i eu i mz ,,,ma svi.... svim dus.manima i protivn.icima isl.ama zelim sve ono sto oni musli.manima zele....
eh, lako je vama vas su skutori do grla zaduzili, a mi ih imamo tri puta vise a nemate ni srba
Evropa sve više liči na dobra stara komunistička vremena? SFRJ. Hrvatska je nezavisna veoma kratko vremena a sada želi svoj suverenitet treba da ustupi marketinškim lažima i manipulacijama EU i da se odrekne svoje nezavisnosti. Samo se nadam da će biti pošten referendum i da će obe strane, i „za“ i „protiv“, imati jednake uslove u medijskom prostoru.
Je li to nema nacionalističkih komentara, koje pišu nacionalistički napaćeni umovi koji \"zrače pameću\" ?!
i Bosna je isto napredovala... ... prema začelju kolene, hehe