Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja vidim da bi Pristina volela da EULEX ode jer bi onda mogli da se ponasaju ko i do sada i da napadaju Srbe bez razloga
Dzaba Pristina trazi da Eulex ode kad to nije po dogovoru iz Brisela,tako da im je tio jos jedan minus.
Mogu oni da traze sto oni hoce ali to dobiti nece jer ni EULEX nije lud da nevidi zbog cega im oni smetaju
Ocigljedno je samo edno a to je da Aljbancima smeta EULEX jer nemogu onda da rade sto oni hoce.
smeta eulex jer ne mogu otvoreno pretovarati kokain
Ja bih volio da nam je Atifete Jahjaga predsjednica države. Žena ima dva doktorata, sedam jezika perfektno govori, a čak je i policijsku akademiju završila. Da li smo mi ikada imali predsjednika ovakog kalibra ? Nismo !
Generalno posmatrajući, gdje god da je međunarodni faktor upleo prste u vidu "pomoći", nije se dobro završilo, tako da svakako EULEX treba ići..