Zbog obilnih kiša
0
Dubrovnik pod vodom
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj tako, ima i muslimana dole. Dobro je pa je mesdzid na prvom spratu pa mu nece poplava za sada nista moci. Mada Dubrovnik svake godine ima ove probleme...ne znam cemu vijest. Mozda ce nas poceti izvjestavati da se Miljacka svake godine ljeti usmrdi.
steta sto nema opcija da te prijavim zato sto si idiot da ima odmah bi.
pa covjece koja vijest...pa hej i LONDON je pod kisom, a i BERLIN, pa i PARIZ...ISTANBUL, MOSKVA, VARSAVA ... kako da o njima ne izvjestavate? zasto je bitno je li u DUBROVNIKU kisa ili nije?!?? da li je to bh. grad? da li je glavna turisticka sezona pa je informativna vijest za prebogate bh. gradjane koji bi mogli odsjesti u jednom od nobel hotela...