Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako netko može biti slejdbenik M.u.h.a.m.e.d.a? Čovjek se ženio minimalno 15 puta, spavao sa djetetom (Ajša),imao pravo na robinje, trgovao robljem, vodio i potpicao ljude u rat, pljačkao karavane, u "svetu knjigu" upisao da njemu pripada 1/5 plijena itd. To bi se danas zvalo sekta. Ništa drugo.
Oj junace Dabisho, samo da te selamim i prijavim da se u Ljubljani u septembru polaze kamen temeljac za dzamiju, pa bujroom ;)
Oj junace Dabisho, samo da te selamim i prijavim da se u Ljubljani u septembru polaze kamen temeljac za dzamiju, pa bujroom ;)
ja ovo nista ne razumijem, ne znam na kojem je jeziku taj tvoj pricao, ali znam da se danas u bosni i hercegovini govori bosanski, pa ti crkni pukni hihihi
E BAS SAM PONOSAN NA PERIOD VELIKE BOSNE
Kraljevska porodica Izetbegović radi na planu očuvanja stećaka širom BiH.Trenutno primaju donacije od građana..Molimo Vas da uplatite Vaš novac na 45456 54545 454545 655 Vakufska Banka sa naznakom ZA SEBIJU... Novac će biti utrošen samo na zaštitu stećaka.Voli Vas Bakir
Stjepan Dabiša, 15. aprila 1392. Buduće že mi kraljevstvu na svakom miru bespečalno: I tagda pride na kraljevstvo mi plna moć vojske turačke i ulize naprasito u vladanije kraljevstva mi. I tada, hitaje, pospišno skupih kraljevstva mi boljare, vojevode, banove, knezove, tepačije, župane i ine velmožani, vlastele že i vlasteliće. I potegoh na rečenu turačku vojsku, dnem i noću. I božijim htijenjem i tajnimi svojimi milostimi im že me smilova, a naših virnih srčanim trujenjem – rečenu vojsku turačku pobismo i pod mač obratismo. I gledahomo našima očima gdi naši virni polivahu svoje svitlo oružje krvju turačkom od udarac mačnih kripkijeh ih desnice, ne štedeće se nam’ poslužiti, a svoje mišice nasladiti v’ poganskoj krvi. I u tom rečenom boju i rvaniji posluži mi, viteški mirno i srdačno, kraljevstva mi vsesrdačni i vazmožni vitez, virni naš vojevoda Hrvoje, sin vojevode Vukca.
Stecci su dokaz da smo mi Bosnjaci Iliri, i najstariji narod na ovim prostorima
Ne postoje hrvatski stecci, svi stecci su od Bosne
To su bosanski stećci. http://www.youtube.com/watch?v=kWp4P1lM1sc
'TA CE HRVATSKI STECCI PORED NASIH!?