Nakon oslobađanja hrvatskih generala
0
DSS: Srbija treba prekinuti pregovore s EU
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AVOGLAVE ZA DOM SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!! U Zagori na izvoru rijeke Čikole, Stala braća da obrane naše domove. Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi, Nećete u Čavoglave dok smo živi mi! Puče tomson, kalašnjikov a i zbrojevko, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Korak naprijed, puška gotov s\', siju pjesmu svi, Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi. Čujte srpski dobrovoljci bandu četnici Stići će vas naša ruka i u Srbiji! Stići će vas Božja pravda to već svatko zna Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava! Slušajte sad poruku od Svetog Ilije: Nećete u Čavoglave, niste ni prije! Oj Hrvati, braćo mila iz Čavoglava, Hrvatska vam zaboravit neće nikada!
VRATITE BRACU SRBE U USTAV REPUBLIKE HRVATSKE . I MIRNA EVROPA.. .KISS CRNOTRAVAC
I ja mislim da treba. jer nikad vi necete u EU. Zapamti, nikad! Jer kad Hrvatska udje blokirat ce vam sve sto se blokirat moze samo da vi ne udjete
joj sta ce sad evropa ako srbija ukine pregovore.
Neke Srbe smo zakačili za auto i vukli po cesti dok nije samo jedna kost ostala na špagi..
nastavak: Bošnjaci moraju naći unutrašnju snagu i jedinstvo za djelovanje u stvaranju države BiH, koja će biti prihvatljiva svima narodima i građanima, jer mi nemamo rezervnu domovinu. Kao prvi preduvjet za to je da očistimo unutrašnje redove od lopova i kriminalaca i damo mogućnost da državu vode oni koji je zaista vole i žele joj dobro. Ne možemo moralisati nikome, ako sami nismo moralni, ne možemo spočitavati neuspješnost nikome, ako sami ne promoviramo uspješne i dobronamjerne.
ma koja tuđmanovština, pa zar nije do sada bio vidljiv odnos Haga prema zločincima iz reda srba. Šljivančanin je dobio 10 godina za onolike zločine u Vukovaru i strijeljanje 260 lica iz bolnice. Pa neki dan su dva momka za civilno ubistvo u Zenici dobili oko 20 godina svaki.Vidljiv je bio odnos Del Ponte prema zločinima u BiH, pogotovo u Srebrenici.Konstrukcijom afere prodaje organa pokušavaju se izjednačiti i zločini na Kosovu, nažalost. Naprosto Hrvatska je branila svoj teritorij i ne može ostati kvalifikacija Del Pontoeove \"udruženi zločinački podhvat\", a država ulazi u EU. Vjerojatno je bilo pojedinačnih zločina, koje treba kazniti hrvatska država.Komandna odgovornost je između ostalog ustoličena i zbog toga da bi se dobio prostor za izjednačavanje zločina i falsificiranje historije. pozdrav svima.
da je vrh snsd pun hrvatskih zetova
naivni muslimani kad bi vi samo znali ko sve ovih dana lobira po banjaluci da se ne raskine sporazum dodik covic
@kmeee I ne vrijedjaj Afrikance oni su daleko posteniji i civilizovaniji od Balkanaca jedino sto nisu bas u zavidnoj socialno-ekonomskoj situaciji..
zabrinutiji sam nego prije 20 godina za ova tri dana nisam procitao skoro nijedan ozbiljan bosnjacki komentar i to me plasi zar bas niko ne vidi demonstraciju tudjmanovstine pred najavljenu reformu federacije
@kmeee Nemoj da mi mamu vrijedjas to nije lijepo!! Ja tvoju porodicu nikad ne bih uvrijedio,bez obzira slazemo li se u stavovima i ne.. Ti si obicni primjer balkanskog primitivca,tvoj rijecnik to potvrdjuje!!!
ko njih još nešto pita. prekinut će ljudi pregovore s EU. pa oni nisu ni u kakvim pregovorima s EU. koji kreteni, niti ih imaju u planu u narednih 200 godina.
su imali tri smrtno ozbiljna trenutka u svojoj istoriji prvi je austrougarska aneksija drugi cimermanov podli nagovor na rat odluka teodora merona opasnija je za nas od oba prethodna slucaja zajedno
hahahahahahahahaha ti nam reci, a vi bosnjaci ste bas stvoreni za evrope u svakom smislu, i kulturnom i vjerskom i naprednom i ekonomskom. drzite se da vas inercija ne ponese od brzine vaseg napretka ka EU ;)